Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » (Házas) Férfiak! Ti szoktátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

(Házas) Férfiak! Ti szoktátok csak úgy mondani nőknek, hogy csinosak?

Figyelt kérdés

2018. dec. 14. 13:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Hát ki milyen. Nekem ez olyan, hogy nem érdekel, más milyennek lát, meg hogy közlési kényszere van. De van, akinek meg ennyi feldobja a kis napját. Lehet ilyen seggnyaló.
2018. dec. 14. 18:31
 12/13 anonim ***** válasza:

Ez amúgy nagyon férfi/egyénfüggő...

Nekem is sok férfi kollégám bókol, nagy részük kapcsolatban/házasságban, néha rendesen rázendítenek erre a vonalra, én is sokszor azon izélek, hogy mi ez már.. De legtöbbjüknél ez ártalmatlan csevej, ami még a saját napjukat is feldobja kb.

Ennél nagyobb bajod ne legyen. HA nem akarsz tőle semmit, akkor nem veszed kikezdésnek. Én mindig ezt teszem.

Igazából még akkor si, amikor egy pasi egyértelműen küzeledik felém, de nekem nem jön be (meg párom van btw). Akkor mint aki fel sem vette a "jelet", maradok a poén fronton vagy témát váltok. Úgy az x.diknél még a leggyengébbnek is leesik, hogy vaktába lő. :) Ennyi.

2018. dec. 14. 19:00
 13/13 anonim ***** válasza:
Ez csak egy egyszerű kis bók, nincs benne semmi. Én még a 70 meg 80 éves szomszéd néniknek is szoktam ilyesmit mondani, ilyenkor büszkén ki szokták húzni a görbe kis derekukat.
2019. aug. 3. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!