Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasság - van, aki megbánta, hogy megházasodott? És ha igen, hogy kezelitek a helyzetet?
Hát ahogy TE gondolkozol, azt a többségi nőtársadalom elítéli. Én tényleg nem a nő nemet támadom, de a mai kialakult helyzetért oroszlánrész hárul rájuk. Nem a férfi fogja megteremteni az otthon melegét, nem a férfi fogja az érzelmi többletet odatenni, ez nem a férfiak "dolga". Mi van jelenleg? Nőies férfiak, férfias nők, hála a tudatosan félreértelmeztetett feminizmusnak. A női szabadság nem egyenlő azzal, hogy innentől kezdve ki kell ütni a férfiakat a nyeregből, és átvenni azokat a dolgokat amihez a férfi maszkulin szükséges. Ennek hatására pont a férfiak kezdtek el pitizni, pont belőlük váltak a pincsikutyák, amik már nem kellenek a nőknek természetesen.
Nagyon jól látod azt is, hogyha egy férfi "megkap" otthon mindent(ez relatív), akkor nem megy el máshoz. Igen, van aki elmegy, de az nagyon kicsi százaléka a férfitársadalomnak, de a negatív reklám olyan jó sztereotípiát gyártott belőle.
Most nézzünk engem: Több száz kilométert utazok a munkám miatt. Hazaérek, nincs kaja, üres a hűtő. Tehát mehetek hulla fáradtan bevásárolni, utána főzhetek.
Nem kapok érintést, nem kapok intimitást, a szex szóba sem jöhet. Ehelyett előszeretettel el vagyok felejtve mindig. A születésnapomra 2 hónap múlva kapok egy leértékelt pólót. Arra jó vagyok viszont, amikor problémák adódnak, oldjam meg. Aztán ez tök természetes. viszont egy jó szó sem jár utána.
Kérdem én? Ebben a kapcsolatban hol a NŐ? Vagy ez a feminista társadalom agyonsztárolt, agyonsajnált női modellje? Tehát az van, hogy a férfiaknak semmi sem jár, viszont ezzel szemben a nőknek minden, mert hát az évszázadok alatt annyira de annyira el voltak nyomva, hogy most a modern nő egyenlíti a számlát.
Ezzel szemben hogy nincs kaja otthon, van neki konditerem, futás, lazulás. Tusom, ezt egy modern nő megérdemli, a csúnya és gonosz férj is ki tud magára mosni, és meg tud főzni egy adag ételt. Tudom, a nők már nem rabszolgák.
Én meg erre azt mondom ezeknek a modern nőknek, hogy ne tegyék tönkre az életét egyetlenegy férfinak sem, maradjanak egyedül, a DNS-ét ne adja tovább, a természet majd elvarrja ezeket a feminista vadhajtásokat.
Az élethelyzetek sem azért történnek velünk, hogy megbánjuk, hanem azért, hogy tanuljunk belőlük.
Hogy mit?
Például azt, hogy nem megbánni kell, hanem elfogadni azt ami történt.
Miért?
Mert a múltat nem lehet tervezni!
A jövőt viszont lehet.
És amikor a jövődet tervezed, a jelenben élsz.
A jelen az egyetlen valóságod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!