Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek valaszára vagyok kívancsi évfordulós ajandék ügyében. Minek örülnétek? Részletesebben a leírásban.
Szóval adott egy jó házasság,rendezett biztonsagos anyagiak és szinte mindenünk meg van már.Viszont a hazassági évfordulóra szeretnék valami meglepetést.Teljesen tanácstalan vagyok.Tudom most jönnek majd a kommentek,hogy nem ismerem a parom meg hasonló.De tenyleg minden meg van.Ti minek örülnétek női szemmel a tizedik hazasági évfordulóra?
Kérem,hogy ne oltsatok le mert komolyan kérdezem.Köszönöm a valaszaitokat.
8-as hu de irigyellek🙂
Ilyen pasit kipogni😍En is imadnam ha a ferjem ilyen lenne
de sajnos a romantika meg a meglepetesek nem erossegei😄
Nincs valami amire màr nagyon régóta vàgyik? Mi nem szoktunk ajàndékozni, csak közös program van hàzassàgi évfordulón- oda megyünk minden évben ahol az esküvőnk utàni ebéd volt. A 10.- nél lesz majd torta is:) bàr az még odébb van, még csak a 7. lesz idén nekünk.:)
De pl gyerekkori àlmom volt egy hatalmas nagy plüssmaci. Végül a 33. szülinapomra fogom megkapni majd pàr hónap múlva. 2 méteres lesz:))))
Vidd el hőlégballonozni ha még nem voltatok. Esetleg lovaglàs? Màs program...
Èn alapvetően nem vagyok oda az ékszerekért de 10. évfordulóra egy olyan nyaklàncnak örülnék amin egy nagyobb, 1, 1,5 centis szív medàl van. Az mindegy milyen anyagból van csak ne színeződjön el.
Egyébként nàlam könyvekkel nem lehet mellé lőni. Imàdok olvasni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!