Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szoktak általában belefoglalni egy házassági szerződésbe?
Hogy bármi történjen a másikkal, feltétel nélkül szeretem, és hűséges maradok hozzá, és viszont.
Ti, a tiétekbe...ti össze se házasodjatok :D
Nekem van egy hitelre vásárolt lakásom, és bele lett írva, hogy hiába törlesztjük közösen, kizárólagosan az enyém marad.
Ugyanis ha ezt nem írtuk volna bele, akkor hiába fizetem egyedül, a saját fizetésemről a hitelt, közös ingatlanná válna mikor lejár, mert hivatalosan együtt fizetjük... Járt így nem egy ismerősöm, hogy a másik hirtelen kva nagy jogot formált egy másik ember élete munkájára, miközben egy fillért nem tett bele.
A tündérmesékben meg higyjen az, aki még soha nem látott elvált embert. Hozzáteszem a férjemnek ez ellen semmi kifogása nem volt, teljesen fairnek tartotta. Egyikünk se akar válni, de ha válunk, nem én leszek a nyomorék akit kisemmiznek, mert naivan azt hitte, hogy az emberek csupa jó dolgokra képesek csak.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!