Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasok férfiakhoz: Amikor először megláttad, tudtad, vagy gondoltad, hogy ő lesz a feleséged?
Először 14 éves koromban láttam a buszon suliból hazafelé (ő másfél évvel idősebb), és nagyon tetszett, pár hét után köszönni is mertem neki :D de ennyi, gyerek voltam még nagyon, nem léptem tovább. Egy év múlva egy haverommal kezdett járni, lemondtam róla. Sokáig együtt voltak, majdnem 6 évig, így egy táraságba kerültünk, de nem próbálkoztam nála. De valami lelki kapocs mindig volt köztünk, mindketten éreztük, hogy nem tudunk csak haverok lenni. Valahogy bennem volt, hogy ha ez a csaj valami csoda folytán összejön, ő lesz a feleségem. Végül ők szakítottak, mi nem sokkal utána összejöttünk. Kb fél év után biztos voltam benne, hogy tényleg a feleségem lesz. 9. éve vagyunk együtt, 5 éve a feleségem, télen születik a második gyerekünk. Nem bántam meg sosem.
29F
Ugyan no vagyok, de a ferjem az elso talalkozasunkon tudta hogy engem akar elvenni. 4 napra ra meg is kerte a kezem :)
Szerintem sosem keso, kiszamithatatlan hogy mikor toppan be a nagy O.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!