Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan beszélhető rá a férjem a gyerekre?
Tudtam, hogy nem akar az elejétől fogva, sokáig azt gondoltam, elfogadtam a döntését, ne legyen gyerek.
Aztán a házasság után arra gondoltam, hátha.
Mert előtte házasságról sem akart hallani, mégis elvett (magától kért meg), mi lenne, ha a gyerek-témában is változás állna be?
Van esély? Vagy állítsam vissza az agyamat a no child üzemmódba? De mi van, ha 10-20 év múlva megbánom? Akkor már rég késő lesz, közelebb vagyok a 40-hez már most is, mint a 30-hoz.
Ne mondjátok, hogy váljunk el, nemrég házasodtunk csak össze, és nekem nem akárkitől kell gyerek, hanem a férjuramtól.
Ha magától nem akar, akkor ne akard erőltetni.
Az elejétől kezdve nem akarta, neked miért csak most jut eszedve, hogy ez mégse oké??
Azt hiszem próbáltam megfelelni neki, mivel nagyon szerettem.
Szeretem.
Nem akartam elveszíteni, ezért próbáltam meggyőzni magam, nem is olyan fontos a gyerek.
Keress másik férfit basszus. SOHA nem erőltetünk rá senkire gyereket. Ebből jó még soha nem sült ki.
Oké, teherbe ejt. Ő nem fog foglalkozni a gyerekkel. Kvázi egyedülálló anya leszel. Jó lesz ez így?
10-20 év múlva tuti megbánod a gyerek témát ebben a házasságban. Vagy így (hogy nem lesz) vagy úgy (hogy lesz).
Nem értem az embereket, hogy miért nem tudják felmérni a vágyaikat. A gyerekvállalás teljesen olyan dolog, hogy közösen kell róla gondolkodni és igen, szakító ok, ha az egyik akar és a másik nem.
Szerintem ha már elvett, akkor lassan felhozza a gyereket is. Főleg ha van ismerősötök ahol babáznak, akkor ő is elgondolkodik.
Sajnos én az ellentéted vagyok: azzal szívtam, hogy a "no-child" partnereim egyszer csak akartak gyereket. 30 fölött valami bekattan. Csak azt vettem észre, hogy dicsérgeti a kolléga kisgyerekét "milyen aranyos", "milyen kis pupák", "milyen mókás". Aztán simogatja a hasam mosolyogva, majd mondogatja, hogy de jól állna a nagy pocak. Mire leesett már tervezgette, hogy rendezzük át a kisszobát, hogy a gyereknek tökéletes legyen.
Ez6t 2 férfi is eljátszotta velem.
Úgyhogy van okod reménykedni. De az első esetben a kolléga kisgyereke volt az indító inger. Akkor jött rá, hogy ő apa akar lenni mégis.
Bocsi, de így jártál, előre kellett volna mérlegelned.
Most 3+1 lehetőséged van:
- vársz tovább, hátha egyszer majd akar
- elválsz és vállalsz mással gyereket
- elfogadod hogy nem lesz gyerek
+1 amiből még jó soha nem sült ki: ráerőlteted (rádumálod vagy teherbe esel a tudta nélkül) ezzel vállalva, hogy vagy elhagy, vagy csak simán rossz lesz a családi életetek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!