Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azoknál, akik nem a testvérüket választották esküvő tanúnak, volt belőle családi felháborodás, sértődés?
A mi esküvőnkön én több, különböző oknál fogva nem a nővéremet akarom tanúmnak, hanem egy barátnőmet. A baj az, hogy neki én voltam a tanúja, és gondolom "elvárná" ő és a szüleim is, hogy őt válasszam, de nem akarom. Volt más is így? Jogos lenne a felháborodásuk?
Nyilván felnőttek vagyunk, és én döntök, akármit is szólnak, csak kíváncsi vagyok a véleményekre, történetekre.
Ha csak polgári lesz, akkor valóban nem megoldás, hogy pl. a polgárin a barátnő, a templomban meg a testvér a tanú, mint ahogy egy közeli barátnőm esküvőjén is volt (én is voltam tanú, meg a nővére is, semmi sértődés nem volt).
De ha itt csak a barátnődet kéred fel, nem a testvéredet, akkor valószínűleg felháborodás lesz, igen... Vagy kezeled és te nem sértődsz meg a megjegyzéseikre, vagy a béke kedvéért választod a tesódat. Én barátnőként megérteném, ha valaki nem engem, hanem a testvérét választja tanúnak.
Nem is nagyon divat mar tesokat kerni.
Legtöbben a legjobb baratjukat,baratnöjüket kerik fel...
Nem volt.
Sőt, ahova hivatalos voltam (8-10 db), mindig barát volt a tanú, nem családtag. (pl én is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!