Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleség és gyerek mellett mennyi idő marad játékra, gamerkedésre?
Én már semmin se lepődöm meg. Akartam mondani, hogy a családtól veszik el az időt ilyenkor, de mondták, hogy alaposan mellényúltam. Persze nem a fél-egy óra a sok, de itt olvastam, hogy a feleség panaszkodik, hogy a férje egész nap a gép előtt ül, nem segít semmit és dühösködik, ha házimunka miatt szólnak neki. Ez azért nem túl szerencsés. Amúgy most jött egy új film erről a kérdésről.
Draga Anett, ennyi erovel a sok face/insta fuggo csajszi is alkalmatlan igaz?
Sok ferfi a jatek elott tud apa is lenni, es ugyanugy kiveszi a reszet a dolgokbol.
Most az aki csak a kocsijanak el, vagy minden hetvegen orakon at nem elerheto mert ismet seggreszeg, az mivel is jobb? Mert meg mindig azt latom hogy a fel vilag viz helyett onti magaba a piat, es ez teljesen ok, mig en vagyok az antikrisztus mert leulok jatszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!