Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha egy nő flörtöl veletek, elmondjátok a feleségeteknek?
Én el szoktam.
Ő is el szokta mondani, ha hevesebben nyomul egy másik pasi.
Volt akire már rá írtam a facebookon, hogy hogy képzeli.
Ehhez kell otthon egy jó érzelmi stabilitás egymás felé.
Régen én elmondtam az élettársamnak, mikor egy nálam 20 évvel idősebb hiányos fogú nő szexuálisan zaklatott. Nem örült neki: Az én bajom, ha inkább az idősebb tetszik, és nem a kedvesem. Ha megengedem, hogy ilyeneket mondjon és csináljon nekem egy nő, akkor ő otthagy. Fura ízlésem van, csalódott bennem.
Ez az élet. Soha senki nem állt még mellém születésem óta, de mit is várjak egy embertől?
Röcsögei Péter: Te NEM EMBER VAGY? Ne VÁRJ semmit az EMBERtől, mert az elvárások csak csalódást okoznak NEKED. Mindenkit el kell fogadni olyannak, amilyen. Úgy tűnik, neked ezzel még sok dolgod van, mert nem megy. Amíg ez nem sikerül, azt javaslom, NE akarj tanácsot adni másoknak.
Válasz: Igen, mindig mindent meg kell beszélni egymással. Ettől működik egy kapcsolat.
Csak ha fennáll a lebukás veszélye. Amiről nem tud, az nem fáj neki. Meg nem okoz később problémát. Sajnos a feleségeknél bármire lehet számítani. Lehet, hogy 20 év múlva veszi elő, hogy bezzeg a Piroska 20 évvel ezelőtt....
Nem lehet a feleségekben megbízni, nem tartják be a féléves szabályt. Ti. ami fél évvel ezelőtt történt, az nem számít, azt vitában többet nem emlegetjük.
15 os,milyen feleves szabaly??
Nem is hallottam errol..
Amugy regen emlitett egy not,h nyomult ra.
Aztan ra 10-15 evre,mar nem..es azzal meg is csalt vegul..
#19 kérdésére:
A féléves szabály az, hogy amit fél évnél régebben mondtunk, vagy ami fél évnél régebben történt, azt veszekedésben, vitában többet már nem emlegetjük.
A nők rossz szokása, hogy előhúznak régi, akár évtizedekkel korábbi eseményt a vita, veszekedés során, (csak hogy nekik legyen igazuk, vagy újra veszekedést tudjanak kiprovokálni az ezer éves történés miatt), amire a férfi partnerük már réges-régen nem emlékszik. Erre vonatkozik a féléves szabály.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!