Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férfiak! Ha egy nő flörtöl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ha egy nő flörtöl veletek, elmondjátok a feleségeteknek?

Figyelt kérdés
2017. dec. 20. 12:50
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Nem jelenti folyton az összes nyomulós csajszit, de néha említi hogy ez meg az nagyon feltűnően teszi magát. Az ő egójának jót tesz, igazából az enyémnek is, féltékeny meg nem leszek tőle mert minden más területen bizonyítja hogy nincs okom kételkedni a kapcsolatunk iránti elköteleződésében. Leginkább szórakoztató.
2017. dec. 23. 20:01
 12/20 De La Cruse ***** válasza:

Én el szoktam.

Ő is el szokta mondani, ha hevesebben nyomul egy másik pasi.

Volt akire már rá írtam a facebookon, hogy hogy képzeli.

Ehhez kell otthon egy jó érzelmi stabilitás egymás felé.

2017. dec. 25. 07:05
 13/20 Röcsögei Péter ***** válasza:
57%

Régen én elmondtam az élettársamnak, mikor egy nálam 20 évvel idősebb hiányos fogú nő szexuálisan zaklatott. Nem örült neki: Az én bajom, ha inkább az idősebb tetszik, és nem a kedvesem. Ha megengedem, hogy ilyeneket mondjon és csináljon nekem egy nő, akkor ő otthagy. Fura ízlésem van, csalódott bennem.

Ez az élet. Soha senki nem állt még mellém születésem óta, de mit is várjak egy embertől?

2017. dec. 25. 12:26
 14/20 Bénabakter ***** válasza:

Röcsögei Péter: Te NEM EMBER VAGY? Ne VÁRJ semmit az EMBERtől, mert az elvárások csak csalódást okoznak NEKED. Mindenkit el kell fogadni olyannak, amilyen. Úgy tűnik, neked ezzel még sok dolgod van, mert nem megy. Amíg ez nem sikerül, azt javaslom, NE akarj tanácsot adni másoknak.

Válasz: Igen, mindig mindent meg kell beszélni egymással. Ettől működik egy kapcsolat.

2017. dec. 25. 20:56
 15/20 anonim ***** válasza:
38%

Csak ha fennáll a lebukás veszélye. Amiről nem tud, az nem fáj neki. Meg nem okoz később problémát. Sajnos a feleségeknél bármire lehet számítani. Lehet, hogy 20 év múlva veszi elő, hogy bezzeg a Piroska 20 évvel ezelőtt....

Nem lehet a feleségekben megbízni, nem tartják be a féléves szabályt. Ti. ami fél évvel ezelőtt történt, az nem számít, azt vitában többet nem emlegetjük.

2017. dec. 27. 00:11
 16/20 menjapi válasza:
46%
A nőkkel vigyázni kell.Kikérdeznek, hogy volt korábban és ebből(rossz) következtetéseket vonnak le, tehát a legjobb semmit sem elmondani. Egyébként meg rettenetesen (betegesen) féltékenyek, emiatt sem mondanék el semmit. Hoggyétek el amit írtam, közel vagyok a nyolcvanhoz.
2017. dec. 28. 08:48
 17/20 dobos eleonóra válasza:
Mint látod, a válasz a kapcsolattól,valamint a feleség "érzékenységétől" függ. Szerintem ha egy nő flörtöl egy házas férfival, annak csak akkor van jelentősége, ha a férfi vevő rá. Abból azonban előbb-utóbb gond lesz, mert egy feleség megérzi és észreveszi az ilyesmit.
2017. dec. 28. 19:01
 18/20 anonim ***** válasza:
A flört egy pozitív dolog, jobb kedvre derít önbizalmat ad,egy vicc, egy beszólás, ugyanmár, napi gyakoriságú dolog, flört vesz körül!! De van zaklatás, vagy komolyabb közeledés, ajánlkozás,nyomulás az már más,azt már nem is hívnám flörtnek. Akkora ügyet csinál némely ember, egy egy kis flörtből. Aki jó nő, jól néz ki, azzal flörtölnek, megnézik az utcán ez a minimum, és nyilván viszont a férfit is éri ilyen, elég ha jó fej. Egyszerűen örülni kell, és értékelni,mindazt amit nyújt az élet. Tehát a flörtöt nem mondanám el, de ha komoly nyomulás van azt igen.
2018. jan. 4. 08:53
 19/20 anonim ***** válasza:

15 os,milyen feleves szabaly??

Nem is hallottam errol..

Amugy regen emlitett egy not,h nyomult ra.

Aztan ra 10-15 evre,mar nem..es azzal meg is csalt vegul..

2018. máj. 25. 16:49
 20/20 anonim ***** válasza:

#19 kérdésére:

A féléves szabály az, hogy amit fél évnél régebben mondtunk, vagy ami fél évnél régebben történt, azt veszekedésben, vitában többet már nem emlegetjük.

A nők rossz szokása, hogy előhúznak régi, akár évtizedekkel korábbi eseményt a vita, veszekedés során, (csak hogy nekik legyen igazuk, vagy újra veszekedést tudjanak kiprovokálni az ezer éves történés miatt), amire a férfi partnerük már réges-régen nem emlékszik. Erre vonatkozik a féléves szabály.

2018. máj. 26. 00:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!