Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik hajnalba járnak dolgozni azoknak mennyi energiájuk van még este összebújni a párjukkal?
Figyelt kérdés
Nekem nem sok, ha hajnalos vagyok akkor gyakorlatilag semmi energiám nincs estére miután a gyerek ágyba kerül nekem is off van, hétvégén meg örülök hogy pihenhetek, csak a férjem nehezményezi ezt. Mivel egy hónapba 2-3 hetet vagyok hajnalos aztán meg ha pont egy hétig megvan így nem sokat vagyunk együtt. Ti kiakadnátok ezen?2017. okt. 19. 22:11
1/17 anonim válasza:
Én azt szoktam mondani a barátnőnek, ha erőltetni kell és nem élvezed nincs értelme hagyjuk. Kiakadni nem akadnék, sose balhéztam, de ettől még nem jó helyzet
2/17 anonim válasza:
Azért erőltesd meg magad, nem árt egy kis kedvesség, ölelés, összebújás..
Sajnos nem csak kiakadás, de elhidegülés, megcsalás, válás is lehet a vége. Legalább beszéljétek meg, ha lehet tartsatok meg magatoknak egy napot, pár órát, ami csak a tiétek.. (N)
3/17 anonim válasza:
ki,aztán jön a sirás,megcsalt a szem.t.szex kell.f
4/17 anonim válasza:
megértem a férjed,ffi,legalább egy laza orált adhatnál neki.
5/17 anonim válasza:
ne is törödj a férjeddel majd mással összebújik.nem fatökű.ez szükséglet.
6/17 anonim válasza:
Én itthon vagyok a kicsikkel gyesen, a párom 3 műszakban dolgozik folyamatos túlórákkal, 1 hóbapban 2x ha együtt vagyunk az már jó! Mindig hulla fáradtak vagyunk mindketten, így egyikünk sem problémázik ezen
7/17 anonim válasza:
#3 #4 #5 úgy csináltok mindhárman mintha a nőknek csak annyi dolguk lenne, hogy otthon tárt lábakkal várja a ház urát!
Hajnalban dolgozik, háztartást vezet és van egy gyereke is! Szerintetek csak kitalálja hogy fáradt?! Ismeritek az empátia kifejezést? Nézzetek utána mit jelent és kezdjétek gyakorolni!
8/17 anonim válasza:
Minden nap 4.00-kor kelunk es en minden nap szexelnek vele. Jobb delutan. Minek megvarni az estet?
N
9/17 anonim válasza:
A sze, az összebújás majd lök beléd energit, nézd meg.
10/17 anonim válasza:
Pótoljátok be hétvégén az elmaradt adagokat :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!