Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Házasság ilyen feltétellel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasság ilyen feltétellel?

Figyelt kérdés
Öt hetes terhes vagyok a gyerek apjával hat hónapja vagyok együtt. De inkább szex és randizás, mint igazi kapcsolat a miénk. Megtörtént a hiba; megszakítással terhes lettem. Nem tudom mi tévő legyek. A barátom akarja a kisbabát, de a munkája miatt nem tudna 100% részt venni a családi életünkben. Egy nagy cég társtulajdonosa, rengeteg dolgozik és folyton úton van. Ő csak hétvégente vagy minden második hétvégén tudna velünk lenni, mert sokszor késő estig dolgozik vagy úton van. Kb.egyedülálló anyaszerepben nevelném a picit. Én nem ilyen családról álmodtam. Nem tudom megtartsam - e vagy elmeneküljek messzire?
2017. aug. 20. 00:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
80%
Én biztosan elvetetném - hat hónap alatt nem lehet teljesen megismerni még valamit, nem tudod, milyen együtt élni vele hosszú távon, nem is egy stabil, biztos kapcsolat. Ne rontsd el a gyereked életét, hanem várj, és akkor vállalj gyereket amikor biztosítani tudsz egy jó családi környezetet. A jelenlegi szituációban ezt szinte biztosan nem tudod megtenni, mindhárman rosszul fogtok ezzel járni, ha megtartod.
2017. aug. 20. 10:14
 12/18 A kérdező kommentje:

A párom akarja ezt a kisbabát és örül neki, biztosított arról hogy anyagilag és emberileg is velünk van. Sokat dolgozik és gyakran távol lesz, de megfog változni mellette az életem. Délután fel is hívta telefonon az egyik barátját aki építészmérnök. Kérte hogy egy 90 négyzetméteres lakást kössenek le nekünk az újonnan épülő lakóparkban amit a cégük épít. Hozzátette, a lakberendezési részt rám bízza és ez ügyben keressem meg a barátját a jövő héten a kivitelező cégnél, hogy megbeszéljem vele a részleteket. Pluszban autót is kapok majd, mert a kisbaba mellett szükségem lesz rá. Októberben pedig összeházasodunk. Kiemelte hogy nem kell félnem, mert hamar megszokom az új körülményeim. Hogy ne érezzem majd magam egyedül a pici mellett új barátnőim is lesznek akikkel összejárhatok. A haverok feleségei lesznek az új barátnőim.

Az új életünk olyan, mint egy business plan a szemszögéből, minden részlet pontosan kidolgozva.

Örökbefogadás teljesen kizárt, abortusz pedig akkor jöhet szóba ha utána elmenekülök innen.

2017. aug. 20. 21:35
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Te feltettél itt egy kérdést. Ki elfogultan mondjuk az "A"-t, te pedig folyamatosan a "B"-t. Akkor miért is kérdezel?
2017. aug. 21. 07:30
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Bátyámék négyéves kapcsolatba, hazásságba csináltak gyereket, szeretik, imádják egymást, a gyerek egy tünemény, kábé a világ nyolcadik csodája, de látom rajtuk, hogy néha betennék a sarokba, hogy szuszhoz jussanak picit. De ezt nem lehet. Akkor te mit vársz?
2017. aug. 21. 08:44
 15/18 anonim ***** válasza:
Kérdező, te mit szeretnél?
2017. aug. 21. 13:20
 16/18 anonim ***** válasza:
Vagy jó lesz, vagy nem. De gyerek nélkül is ki lehet próbálni, hogy valóban bejön-e neked az a fajta élet, ami ő ajánl - ebben az esetben ha nem tetszik, akkor könnyű lesz váltani. Gyerekkel meg már nem igazán.
2017. aug. 21. 14:34
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Elég egyértelmű, hogy ebben az esetben a gyerek a jólét biztosítéka és kész. Ezért nem fogja elvetetni, hát már le van kötve a pecó, amit kedvére rendezgethet, megkapja a kocsit a segge alá, millerapu elveszi, és a többi kitartott asszonykával dumcsikázhat majd :D Nem tudom, miért volt egyáltalán a kérdés, ez nyilván el volt már döntve.
2017. aug. 22. 10:23
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Ez a terhesseg akkora veletlen mint az eretsegi vizsga.

Anya te okos vagy de vigyazz mert pofara eshetsz.

Gyerek garancia de ha nincs szwrencsed kidob es elpereli toled.

Inkabb tanulj dolgozz a sajat eleteden.

2017. aug. 25. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!