Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek fer ez igy vagy a páromnak van igaza?
Ha ezen aggódik csak, akkor írjatok házassági szerződést, amibe mindent belefoglaltattok.
De, ha ő nem akar egyáltalán házasodni, nem fogod tudni rávenni.
Csak, akkor nem értem, hogy, ha más az életcélotok, elképzelésetek, minek vagytok együtt és minek vállaltatok babát?
Házasság előtt szerzett vagyon nem közös, ha mindketten beraktok pénzt az ingatlanba akkor a tulajdoni lapon adott arányban lesztek tulajdonosok. Ehhez nem kell házassági szerződés, ez alap.
Mondjuk egy közös gyerek után már lehetett volna annyi méltósága hogy elvesz, de ez csak az én véleményem.
Mi éppen babaprojekt előtt állunk, de nem vagyunk még házasok, abba maradtunk, ha megfogan, akkor lesz esküvő is. Addig nem látom túl sok értelmét.
Ha voltál olyan hülye, hogy gyereket szültél házasságon kívül, akkor most már fölöslegesen vered magad. Miért venne el utólag?
A vagyonát meg tök jogos, hogy félti egy olyan nőtől, aki csak úgy "van" mellette.
Amúgy meg ja, tényleg elég hülye a rálátásod.
Meg a helyesírásod.
Mert az értelmi szinted.
És a sor hosszan folytatható.
Ilyen egyszerű nő nekem sem kellene.
Micsoda fantasztikus kapcsolat lehet az, ahol apuka azért nem veszi el anyukát, hogy majd nehogy követelje a ház felét. :D nyilván életetek végéig együtt lesztek.
Ha ez nem lenne elég, te még szültél is egy gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!