Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért jó dolog férjhez menni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jó dolog férjhez menni?

Figyelt kérdés

Nem vagyok házasságellenes, ha találsz valakit, akivel összekötnéd az életedet, a házasság nagyon jó dolog.

De a lányokba azt nevelik, hogy férjhez menni önmagában milyen jó dolog, feleségnek lenni, úgy, hogy még férjjelölt sincs.

2017. jún. 19. 09:27
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Félreértetek. Én a "Igazán férjhez mehetnél már" kérdésekre gondolok, ahol még párkapcsolat sincs. Szóval maga a férjhezmenetel olyan, mintha valami áldás lenne a nőknek.

És itt nem arról beszélek, hogy van is jó férjjelölt, és annak akarsz a felesége lenni.

2017. jún. 19. 15:44
 12/15 A kérdező kommentje:

"Igazán férjhez mehetnél"

"Kihez?"

"Aki megkér"

2017. jún. 19. 15:45
 13/15 anonim ***** válasza:

Szerintem első körben nem a férjhez menésre utalnának hanem a gyerekszülére, amire azért megvan az optimális életkor. És azt mégsem kérdezhetik, hogy mikor szülsz már ha még pasid sincs, nem igaz?

A társadalom a női lét céljaként az anyaságot tekinti. A biológia is.

Mi nők meg találhatunk magunknak ezer más célt, a társadalom akkor is tenyészkancaként tekint ránk.

2017. jún. 19. 19:12
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Belém soha nem neveltek semmi ilyesmit, de soha nem is mások akarata szerint éltem az életemet.

A házasság az én saját vágyam volt, és mindig úgy gondoltam amióta az eszemet tudom, hogy akit szeretek és viszont, aki a lelki társam, aki életem párja, ő egyben a férjem is lesz. Nekem az élettársi kapcsolat egyszerűen kevés. Nem óhajtottam valaki csaja lenni egész életemben. Törvényes összetartozást szerettem volna, hogy hivatalosan is egymás hozzátartozói legyünk, és egyébként a férjem is így volt vele.

Az esküvő is egy nagyon hangulatos dolog tud lenni (nekünk nem volt puccparádé , csak kicsi, szűk családdal és pár baráttal, ebéddel, tortákkal, 95 ezer ft-ba került az egész )Megérte:) Szép emlék, és nagyon jól éreztük magunkat mi is, és a vendégek is. A házassági évfordulónkat is minden évben abban az étteremben ünnepeljük, csak már kettesben.:) Szóval lett ezzel egy újabb hagyományunk is. Szeretem, hogy a szerelmem a férjem, és ő is, hogy a felesége vagyok. Persze voltam a barátnője is, de sosem akartunk itt leragadni.

Aki erre vágyott, és átélte, átéli, az tudja csak milyen jó érzés.

Amire te gondolsz inkább a régi időkben volt jellemző, amikor még szégyen volt, ha egy lány nem ment férjhez és nem szült halomra egy csomó gyereket. Mostanság már nem hiszem, hogy van ilyen.

2017. jún. 20. 20:17
 15/15 anonim ***** válasza:
66%

Nem jó!

Nősülni sem.

Válni egy fokkal jobb...

Mondjuk azért egy jó házasság akár egy évig is eltarthat!

2017. jún. 21. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!