Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Ti mit engednétek a pasitoknak a legénybúcsúján?
Ferfikent valaszolok, de mivel van legenybucsu ugy lanybucsu is. Ugyanazok fernek bele, ami a mindennapokba is belefer.
Ha olyan a kapcsolat, hogy nem zavar ha asszonypajtasom pucer pasikhoz dorgolodik, akkor lanybucsun is csinalhatja (ilyen nem lenne, mert nem lennek kapcsolatban olyan novel aki ilyet csinal).
Egy hangyafasznyit sem masit semmit a dolgokon, hogy ezen a "kulonleges" esten tortenik e meg. A megcsalas megcsalas marad. Aki kiakarja elni magat meg utoljara, az ne akarjon hazasodni.
Egyrészt egyetértek a második hozzászólóval, csak azért, mert legénybúcsúról (lánybúcsúról) van szó, még a prostizás ugyanolyan megcsalás és én képes vagyok az esküvő előtti héten is felbontani a jegyességet.
Másrészt meg, mégis, milyen legénybúcsús bagázs az, aki kikéri a menyasszony véleményét? :D Nekünk most, 3 hét múlva lesz a legény-lánybúcsú, és persze, valahol biztos vagyok benne, hogy mennek sztriptízbárba meg majd kap mindenféle buta feladatokat, ahogy azt minden korábbi legénybúcsún csinálták a társaságban, de engem nem avattak be a szervezésbe, és neki is leginkább meglepetés lesz az egész. Szóval nem tudom meghatározni, hogy na, ezt most ne csináld, mert fogalmam sincs, mi lesz vele.
Hűséget várok el a házasság előtti nap is ugyanúgy, ahogy az előtte levő években.
Aki legénybúcsú címén félre akar dugni, sztriptízbárba menni, az még nem áll készen megházasodni, de egy komoly párkapcsolatra sem.
A legénybúcsún való dugás is megcsalás, szóval annak fényében cselekedjen, én nem tiltok meg semmit.
A sztrpitíztáncosnő meg akkor vonaglik majd előttük, ha előttem meg egy ilyen, csak pasiban. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!