Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te hozzámennél feleségül egy 20 évvel idősebb férfihoz?
Nem. 10, max 12 év még oké lenne, de több nem.
20N
Van az a pénz. De amúgy nem valószínű.
25L
Nem. Szégyellnék mutatkozni egy ilyen öreggel, ráadásul mindenki szajhának nézne mellette. Ráadásul már egy 45-50 éves férfinak nem lehet szülni, akar a csoda pár év múlva özvegy lenni egy félárvával.
Lányok, vigyázzatok nagyon az ilyen pasasokkal, mert pont az ilyen huszonéves, idomítható, érzelmileg-lelkileg még kiforratlan nőkre vadásznak. A korban hozzájuk illő harmincas-negyvenes nőket nem tudják megvezetni, ezért fordulnak az egyre fiatalabb korosztály felé. Nem véletlenül féltik az apák a huszonéves lányaikat az ilyen tisztességtelen ragadozóktól, hiszen ők nagyon is jól értik, hogy mire kellene az ilyeneknek a fiatal kislányaik. Ne dőljetek be a nálatok 20 évvel idősebb pasasoknak, csak cselédlányt, ápolónőt és meleg, friss pncit látnak benneteket. Meg egy idomítható kiskutyát. Ne pazaroljátok el a fiatal, legszebb, legtermékenyebb éveiteket egy vénségre.
Én nem, de vonzódni sem tudnék 20 évvel idősebb férfihoz, szóval valószínűleg az én helyzetem nem mérvadó számodra, hiszen te már valószínűleg kapcsolatban vagy az illetővel, ha a házasság kérdése felmerült.
A tágabb családomban van ilyen korkülönbséges házasság és jól működik már több mint egy évtizede, szóval ez nagyon-nagyon egyén- és helyzetfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!