Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez érdekes? Mi akármikor vécézünk mindíg nyitott ajtónál legyen szó kis vagy nagydologról az esetek nagy többségében ott van a házastársam a folyosón és beszélgetünk.
Hacsak nem a gyerekünk/szülő/tesó haldoklik, vagy kigyulladt a ház, akkor semmi se olyan fontos, hogy 1 percet ne várhasson.
Amúgy nem, nem érdekes. :D
Én személy szerint elhiszem, hogy nektek ez nem fura, és mivel nektek ez így jó is, nem látom a ti egyedi esetetekkel a problémát.
Viszont általánosságban nincs ilyen. Nagyon néha előfordult, hogy úgy pisiltünk a másik mellett, hogy épp zuhanyzott, mert akkor ért haza és épp fenyegetett a "csőtörés", de ehhez elhúztuk a zuhanyfüggönyt. Egyéb esetekben mindig bekopogok, hogy most csak fürdik és fogat moshatok, vagy épp valami dolog zajlik és várjak még.
25L
Kedves egészségetekre! Nálunk otthon a vécé együtt volt a fürdővel, és bizony ha menni kellett, akkor menni kellett, és nálunk ez nem volt gond, ahogy a nyitott ajtónál kakálás sem. Nekem soha nem jutott eszembe ezen morfondírozni, bár azt tudom, hogy a legtöbb helyen ez valami gusztustalan ufóságként van kezelve illetőleg le van tagadva. Szóval ha egyedül vagyok, vagy szűk családi körben, és mondjuk sztoriban vagyunk, akkor simán beszélgetek mással vécén ülés közben, engem nem undorít, ahogy a család többségét sem. Viszont párom nagyon szégyenlős, még pisi esetén is, ezt természetesen tiszteletben tartom.
Számomra semmilyen verzió sem fura vagy elítélendő, amíg a napi életet nem nehezíti meg és mindenki számára kényelmes és elfogadható. Mondjuk inkább tartom egészségesnek a nyitott ajtónál vécézést, mint ha az illető napokig tartogat hasgörcs mellett, mert képtelen idegen helyen produkálni... :(
Mi nem csinálunk ebből problémát. Azt nem mondom, hogy amíg az egyikünk kakil, a másik ott áll és nézi, de ha épp mondanivalónk van egymásnak, vagy dolgunk a mosdóban, nem csinál belőle egyikünk sem gondot, hogy bemenjünk. Egyikünket se zavarja, teljesen természetes. Persze a törlést nem nézegetjük, meg egymás barna maciját sem. Csak szimplán ugyanolyan természetes, mint bármi más.
Jelenleg olyan lakásban lakunk, ahol külön van a wc és a fürdőszoba. A wc-n van ajtó, viszont a fürdőszobán nincs egyáltalán. Nálunk ebből sincs gond. Sőt, amíg volt ajtónk, addig se csuktuk soha.
Mi a wc-n is beszèlgetünk :) és a múltkor éppen ezen tűnődtünk, hogy vajon ez normális-e. Oszt arra jutottunk, hogy ha nekünk így jó kit érdekel? :D évek óta ezt csináljuk, mert kis helyen élünk és a fürdő egy helyen van wc-vel.
Nem ábrándultunk ki egymásból, valahogy nagyon bennsőséges a viszonyunk, ilyen közel még sosem állt hozzám senki.
Pl. Régen az ókori római korban is együtt ürítettek az emberek és beszélgetek is közbem érdekes akkor még nem undorodtak a normális testi folyamatoktól... szerintem a túlzott szemérmesség, amit a keresztény kultúra súlykolt belénk nem egészséges. Sokan már a haláltól vagy születéstől is undorodnak.
De ez messze vezet.
Mondom, nem a szarral van baj, felőlem egyék meg egymásét.
Ez a "nem bírom ki egyedül a gondolataimmal azt a két percet". Ez a szánalmas.
Velünk is előfordult már - 2 éve vagyunk házasok - nincs ebben semmi fura....nem mondom, hogy minden egyes alkalommal a fent leírt mód zajlik de volt már rá példa.
Nem beszélve arról amikor gipszbe volt mindkét kezem..ekkor még csak jegyben jártunk és hát nem volt mese segíteni kellett nekem.
Savanyú a szőlő kedves "nem bírom a gondolataim" :D
vannak olyan emberek, akik szeretnek beszélgetni egymással... igen a WC-n is.
Te meg nem, én meg az ilyen embert nem bírom, aki gyűlölködni jön egy kérdésre..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!