Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan akinek az első kapcsolatából házasság lett?
Figyelt kérdés
Akivel először járt és össze is házasodtak.Érdemes szerintetek több kapcsolatot megpróbálni vagy ha valakibe először nagyon beleszeretünk akkor menjünk hozzá ?2016. okt. 24. 22:25
11/13 anonim válasza:
Szintén jelen. Nekem igen sokára jött az első kapcsolat, 24 voltam, amikor megismertem, de bármikor újra "kivárnám", ha tudnám, hogy rá várok. Idén nyáron házasodtunk és egyetlen percig sem kételkedtem abban, hogy hozzámenjek-e. Tudom, hogy Ő a nagybetűs Szerelem, akinek minden napjában részt szeretnék venni és szeretném, ha ott lenne az én mindennapjaimban. Nem foglalkoztat a kaland, a mi lenne ha, mert tudom, hogy akit kerestem, már megtaláltam.
12/13 anonim válasza:
Nem olvastam a válaszokat...
De én itt vagyok. 19 évesen kerültem az egyetemre második nap jöttünk össze eg y bulin, mivel előtte egy egy hónapos valamim volt akivel csak a szüzeség elvesztlse miatt voltam, itt sem indítottam túl sokkal. Tehát nem akartam.komoly kapcsolozatot,.de tökéletesen összeilletünk és így marasstunk már lassan 13éve. Én egyébként.mindig is két lábon a földön álltam ezen a téren, kapcsolat nélkül is tudzam kire van suükségem, és ki azikev soha nem gondolnám komolyan, az a sors keze hogy pomt jött is. 6lv után költöztünk össze szintén miattam, akartam olyan minkát amivel önálósodom. 3éve házasodtunk. Sok mindene túlnvagyunk de mindig úgy érzem mi ketten mindentnt túlélünk!
13/13 anonim válasza:
16 voltam ő 23 mikor összejöttünk, rá 1,5 évre házasodtunk, majd megszületett a fiunk. Idén leszünk 13 éve együtt, hamarosan 11 éve házasok. Nekem ő az abszolút első, neki volt 2 komolytalanabb 1-2 hónapos kapcsolata előttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!