Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Iráni-magyar házasság?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Weronwicca kérdése:

Iráni-magyar házasság?

Figyelt kérdés
Érdeklődnék, hogy valaki járt e már hasonló cipőben, vagy ismeri a jogszabályokat. Milyen papírok kellenek egy iráni-magyar házassághoz? A párom nem muszlim, teljesen normális esküvőt szeretnénk. Viszont Németországban élünk. Érdeklene, hogy az ő es az én részemről milyen papírokat kell beszereznünk hogy összejöhessen a várvavárt nagy nap? Köszönöm ha valaki érdemben hozzá tud szólni : )

2016. júl. 22. 00:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
68%

Persze megismerted 6 ho alatt hahaha

Szuleivel beszeltel ? Testvereit ismered ?

Mas kultura soha nem fogsz odatartzoni

2016. júl. 24. 14:35
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Kac-kac fél éve együtt éltek és megismerted. Istenem mennyi birka.
2016. júl. 25. 07:22
 13/18 anonim ***** válasza:
40%
10 év is kevés lenne, hogy kiismerd, a merényletet elkövetők évtizedekig élnek normálisnak látszó életet. Vigyázz, mert még bűnrészessé válsz!
2016. júl. 25. 08:16
 14/18 anonim ***** válasza:
nem biztos hogy ő fog merényletet elkövetni én sem azokat utálom akik most élnek itt hanem a csemetéjüktől kell majd tartani a jövőben. és fél év XD édesem az semmire nem elég majd ha együtt éltetek pár évet(ezalatt egy közös lakást értek) akkor talán ismered de fél év:D apám pszichopata és évekig jól titkolta ezt anyám elől, szóval ennyit arról hogy kiismersz valakit. és mi van ha csak a papírok miatt kellesz?
2016. júl. 25. 09:28
 15/18 anonim ***** válasza:
De nyugi, nem biztos hogy sokáig el kell viselned, esküvő után ha megvan a papír már le is lépett. Keresztapám a bevándorlási hivatalban dolgozik, tudna mesélni... Egyébként senkihez nem mennék hozzá ilyen rövid idő után.
2016. júl. 25. 11:03
 16/18 A kérdező kommentje:
Olyan rosszindulatúak vagytok, de most komolyan. . Amúgy nem ezekkel a hullámokkal jött, màr 4 éve itt van, diplomás, rendesen dolgozik és már régesrég megvan a papírja. És igenis bízom benne. Tudom mi megy a világban nem vagyok vak, tudom hogy mit beszéltek, de azért nem kéne feltétlenül általánosítani én csak egy egyszerű kérdésr tettem fel. Nem minden holló fekete..
2016. júl. 26. 07:14
 17/18 anonim ***** válasza:
nézd az amerikai meleg bár gyilkosa meg ott született:P szóval hagyjuk ezt az itt él már évek óta dumát és anyám ismerőse (60-as évek) szír volt és diplomás mégis amikor kérdezték diploma után mit tesz közölte hogy haza megy a hazájáért harcolni, mert ... és itt jött a szokásos szövegük.És ez a pali is egy nagyon kulturált felvilágosult ember volt aki évek óta Magyarországon tanult.szóval te vagy naív.
2016. júl. 26. 08:50
 18/18 anonim ***** válasza:

De minden hollo fekete

Ami pedig feher az is fekete feszekben nott fel.

Pont a beilleszkedni nem tudo itt szuletett vagy regen itt lako semi muszlimok kattanak meg.

Ezen kivul aki muszlim gyokeru tarsadalombol jott annak osszebatyuzas szegyen te pedig konnyuveru eu kq vagy szemukben ezert akar gyorsan hazassagot.

A hazassag tulajdonjog a no felett.

Te olcson adod se hosszu jegyesseg se ajandekok se lanykeres nagy lazgi naszajandek csaladnak.

Ezert kellesz neki olcso vagy az irani lanyokhoz kepest.

Ajanlom nezz utana az o kulturajukban hogyan illik viselkedni meg fogsz lepodni es megerted miert te kellesz neki.

2016. júl. 26. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!