Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bele merjek így vagni?
Atyaég, ez Neked normális kapcsolat?! Ezzel a férfivel akarsz Te házasságot és gyereket, aki más nőkkel flörtölget?! Gratulálok, sok szerencsét!
Azért arra kíváncsi lennék, ahhoz mit szólna, ha Te flörtölgetnél idegen férfiakkal az önbizalomépítés jegyében...
Ne haragudj, de nem.
Kérdezd meg azért tőle, hogy neki hogy esne, ha Te is minden nap férfiakkal flörtölnél..
Igazából már maga a felvetés is, hogy Te nem vagy elég neki elég rosszul eshet, de még az, hogy azon töprengsz majd, hogy hol van, kikkel lehet, a flörtből több lett-e.. (amit ugye nem valószínű, hogy elmond)...
Ha neked ez megéri, és szerinted ennyit érsz csak, akkor vágj bele. Ellenkező esetben ne.
Szerintem többet érsz és érdemelnél ennél (így látatlanba is)!
Amennyit láttatál magadból, az alapján te elöbb fogsz félrelépni.
Amit a vőlegényed csinál, nem más, mint rajongás a női nem iránt. Soha nem akar megcsalni. De ha vita után, sebzetten elmenekül otthonról, és beleszalad egy nő vigasztaló karjaiba, akkor ne őt hibáztasd.
De nem normális az biztos. Semmiképpen nem szabadna megnősülnie, de majd rájön. Igaz, akkor már késő lesz neki...
Engem eléggé bántana, ha a 6. héten se tudnám még, hogy a párom várandós.
Amit a kérdésben írtál róla az elég gyerekes dolog.
Mindenkinek szüksége van pozitív visszajelzésre, nekem is - de ehhez nem kell flörtölni senkivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!