Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem megrendelője nekem jelezte, hogy a férjem csúszik a határidővel, mit tegyek?
Messengeren írt rám egy hölgy pár napja ismeretlenül, írtam neki, hogy megértem a felháborodását és köszönöm a türelmét, beszéltem a férjemmel, hogy igyekezzen a megrendelőkkel korrekt lenni, tájékoztassa őket ha csúszik a munka.
A férjem persze nem tartotta be a határidőt és a hölgy ismét rámírt.
Egy felnőtt emberért én felelek?
Nem vagyok a férjem cégének alkalmazottja, saját munkahelyem van, ahol ponzosan és precízen végzem a dolgomat.
Mit tehetek azon kívűl, hogy a férjemmel újfent beszéltem?
Kényelmetlen nekem, hogy olyan dologért kérnek számon amit nem én vállaltam el...
Túl sok energiát fordítasz erre. Nyilvánvaló, hogy nem a te dolgod.
Én a következőképp csináltam volna:
Első alkalommal: udvariasan megírom a hölgynek, hogy nem a jó embert kereste, és egyben továbbítottam volna a levelet a férjnek.
Második alkalommal: csak a férjnek továbbítanám a levelet és megkérném, hogy beszélje meg a nővel, hogy ne nekem írogasson.
További alkalmak: vagy automazikusan átirányítanám a nő leveleit, vagy automatikusan törölném. Semmi közöm hozzá, ha a férj nem bírja megbeszélni vele, magára vessen.
Nem kell ezem idegeskedned, mivel semmi közöd hozzá.
A férjed felnőtt ember, ha képtelen tartania magát, akkor mondja meg az ügyfeleknek.
Én megírnám, mi a helyzet, és a továbbiakban nem reagálnék a levelekre.
Én arra gondolok, hogy a férjed már elég nagy sz_rban lehet, ha rajtad sürgetik az ő vállalását.
A munkájához nincs közöd, de az emberhez mégis csak, szóval csak megkérnék, hogy vázolja, hogy mekkora a baj, és hogy fogja elhárítani?
Gyereketek van?
A cégének mi a formája,anyagilag mekkora a felelőssége?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!