Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit kell fizetni a polgármesteribe házasságkötésnél? Egyik ismerősöm tavaly volt, hétköznap és ingyen.
Az aláírás ingyenes.
Amiért fizetsz: terem, beszéd, pezsgő, zene, stb.
A terem az úgy szokott lenni (persze, ez önkormányzatonként változik), hogy van egy kis iroda méretű hely, normál esetben ott adják össze a párt, itt csak kb 8-10 szék van, a párnak, a tanúknak, meg a szülőknek, és befér még szó szerint pár álló vendég, meg van házasságkötő terem, ahova akár 80-100 ember is befér, ha ilyen helyen akarsz, akkor azért fizetned kell.
Ne hagyd magad megvezetni, azért lökik ezt a pezsgős, zenés, videózós, beszéd mondós esküvőt, mert abból jön a pénz, de ezek nem kötelező szolgáltatások, mondj rájuk nemet, a jelek szerint nálad azzal próbálkoznak, hogy úgy állítsák be, mintha ez "járna" az esküvő mellé.
(Nálunk például a videós volt olyan agresszív, hogy hanyatt estem. Mondtam, hogy nem kell, de ő erősködött, mondtam határozottan, hogy nem kell, erre ok, akkor bejön, felveszi, és csak akkor fizetünk, ha mégis kell. Felvette, majd kezdte mondani, hogy akkor itt a videó... Nem örültem, hogy azt a boldog pillanatot azzal kellett megtörnöm, hogy elzavarjam a fenébe).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!