Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezik ilyen hogy valaki tényleg úgy szereti a párját ahogy van mint Pierce Brosnan esetében?
Gondolom vannak akik olvasták a cikket amiben egy magyar ismert ember Pierce Brosnan és felesége kapcsán megjegyezte, hogy szerinte aki elhízott az igénytelen, nem méltó a párkapcsolatra (stb.) és szerinte amit a színész állít az hazugság (mely szerint mindenhogyan szereti őt).
Néztem régebbi képeket róla és a feleségéről, kifejezetten vékony, karcsú, helyes nő volt. Mai képein látszik jócskán felszedett, a férje jól tartja magát, ő maga jelentős súlyfelesleggel rendelkezik....De mégis látszik rajtuk, hogy boldogok, hogy tényleg szereti a feleségét, süt róluk, a feleségről is hogy törődik vele a férje.
Ilyen nemhogy a sztárvilágban (de ott különösen) az átlagemberek között is nagyon ritka. És nekem teljesen hihetetlen, Pierce Brosnan-nél még ürügyet se tudnék találni. Mi másért lenne a túlsúlyos feleségével, mert szereti? Hisz jóképű, sármos, világsztár, bármikor megtehetné hogy elhagyja őt egy fiatal tökéletes cicababáért, mégse teszi sőt kiáll a mostani mellett.(Nem tudok arra hivatkozni, hogy hát nem találna mást, ő jutott neki, örül van valakije, stb.).
Nála előnytelenebb külsejű pasiktól hallom a nő legyen ilyen meg olyan mert ha nem akkor neki nem kell és ha nem ad magára eléggé akkor le is út fel is út.
És a döbbenet, hogy egyes fórumokon ahol arról volt szó hogy egy feleséget megcsalt a férje, pont hogy nők kezdték el a fikázódást :-O hogy biztos elhagyta magát az asszonyka, biztos elhízva otthonkában igénytelenül várta a férjét így ne csodálkozzon. Mennyit hallottam amúgy is másoktól is, hogy az a nő aki nem ad magára ne csodálkozzon ha megcsalják egy jobb nővel....(Megjegyzem, az hogy valaki túlsúlyos az nem feltétlen igénytelenség, attól még lehet ápolt valaki, előbbi betegség miatt is lehet).
És sajna régebben én is követtem el hibát azzal, hogy a párkapcsolataim nagy részében kényszerét éreztem annak, hogy megfeleljek az igényeknek (torna, mindig frissen megcsinált haj, smink, ezerféle tisztálkodó szer, ruhák), volt olyan egoista pasim aki amellett tornáztam, feszes, csinos voltam, elvárta volna menjek edzőterembe....És olyan is, aki egy apró szépséghibáért durván beszólt (utólag tanul sok ember belátom....). Nem hittem abban, hogy létezik ilyen, hogy a másikat tényleg a lényéért szeretik, ha meg valaki ezt mondja gondoltam az talán kamuzik, és így rejti el azt hogy valójában jobbat szeretne és örül a mostaninak egyáltalán nem de nincs lehetősége jobbra.
Ennél a színésznél viszont nem tudok kifogást találni abban, amit mond.
Legtöbb kiöregedett hollywoodi sztár fiatal vékony felkapott fele vagy negyed annyi idős modelleket cserélget és látszik a kapcsolat csak a külsőségekről és a külvilágnak szól. Sajna sok hétköznapi kapcsolat is manapság.....
Mellesleg, nem mindig a külsőségeken múlik, hogy az embert megcsalják, a legjobb nőket és pasikat is csalják meg nem egy ilyenről is hallani.....
Szóval, szerintetek tényleg van még ilyen, a hétköznapi életben, hogy 2 embert valóban a szeretet tart össze, nem érdekelvén őket a másik hogy néz ki? Értve azt akármi van, soványan, kövéren szeretik egymást, úgy is a másik megtehetné keres jobbat?
Már miért ne lehetne? Az ember, ha szereti a párját, akkor nem ahhoz mérten szereti, hogy épp hány kilót nyom.
Amúgy a felesége szép nő. Nyilván nem modelltestű, hanem duci, ezt mindenki látja, de egyáltalán nem az a szétfolyósan kövér kategória.
Én is duci vagyok, a férjem így ismert meg, és így szeretett belém. Lassan 6 éve együtt vagyunk, szeretjük egymást. Én is, és a barátnőim is, már mind betöltöttük a 30-at, ők mind vékonyak, mégis egyedül vannak, évek óta nincs párjuk. Na ezt add össze...Teljesen ellentmond annak, hogy a túlsúlyos nők elvileg nem érdemlik meg, hogy szeressék őket, mégis szeretik őket:)
Ha őszintén, tiszta szívből szeretsz valakit, akkor őt szereted, mint embert, mint a társadat, és nem azt nézed hány kiló. Ennyi. Ebbe nem kell belelátni semmit ami nincs ott bizonyítottan, se félredugást, se szexuális problémákat se anyagi érdekeket, semmit.
Amúgy a férjem pl szedett magára pár kilót az évek alatt, és az érzéseim nem változtak iránta. 190 centihez volt 90 kiló amikor összejöttünk, ami átlagosnak mondható. Most 110. Szeretem és soha nem cserélném le semmiért és senkiért. Ennyi:)
Nem tudom, mennyire hasznos neked a válaszom, de Jon Bon Jovi és Dorothea Hurley is ilyen. Ott mondjuk a nő sportol, mert az a munkája (karakteoktató), de eleve már az fura, hogy valaki korabeli nővel jár a hírességek között.
De egyébként van rá példa. Jon Bon Jovi maga szokott felsorolni más hírességeket, ha erről kérdezik, Bruce Springsteent, Paul McCartneyt (ő utána modellekkel járt, de sokáig volt Lindával, aki meghalt), Bonót, Bryan Adamst szokta emlegetni.
Érdekesség:
Brosnan 1991-ben temette el Cassandra Harris (†43) színésznőt, akivel három gyermeket neveltek. Egyikük volt Charlotte, akinél három évvel ezelőtt petefészekrákot állapítottak meg. A kétgyermekes anya azóta küzdött a gyilkos kór ellen, ám pénteken feladta a harcot.
" Ne csak esztétikai hanem egészségügyi okokból is."
Ez olyan hülye ok. A kövéreknek persze mindenki csak az egészségét félti. A dohányosoknak, kávéfogyasztóknak, lúdtalpasaknak senki nem sajnálja az egészségét...
Egyáltalán nem hülye ok.
Mert bizonyított tény, hogy a túlsúly nem tesz jót az egészségnek. Elzsírosítja a szívet, májat, izületi problémákat okoz, növeli a vérnyomást, megnő az esély a cukorbetegség kialakulására.
Nehezebben mozognak, hamar kifáradnak, többet izzadnak, hajlataikban kialakulhatnak bőrbetegségek (nem tud a bőr szellőzni).
Elsősorban az emberek valóban az esztétikai szempontokat nézik, valljuk be, egy kövér ember látványa nem valami esztétikus, különösen ha az illető aránytalanul kövér.
Mai társadalmunkban nem sokaknak tetszenek a kövér emberek (az igazán kövérekre gondolok, nem ducikra vagy enyhén túlsúlyosakra), legfeljebb egy kisebb csoport amelyiknek fétise a kövér ember.
Egyébként tévedsz, a dohányosoknak, lúdtalpasoknak is sajnálják az egészségét, sajnos nem egy családtagom dohányzik, de nem tudok mit tenni. Nem akarják letenni, nem erőszakoskodhatok (ugyanúgy egy kövér esetében aki inkább falni akar de tenni ellene nem). Ismerek lúdtalpast is aki mondja nem tud futni, fáj neki lábfeje.
Csak a dohányosokon, lúdtalpasokon nem olyan látványos, mint egy izzadó, kifulladó, járni alig tudó kövér ember esetén.
És ez nem bántás feléjük, hanem tények.
"Mert bizonyított tény, hogy a túlsúly nem tesz jót az egészségnek. Elzsírosítja a szívet, májat, izületi problémákat okoz, növeli a vérnyomást, megnő az esély a cukorbetegség kialakulására. "
Igen, ez igaz. de amikor idegen emberek vagy olyanok, akik annyit se beszéltek veled soha, hogy mi van veled, ők kezdenek kioktatni a kövérségről, akkor ők szerinted tényleg érted aggódnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!