Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan férj, akinek a felesége nem igen igényli a szexet? Hogy kezeled?
Rosszul. Néha nagyon elszánt vagyok, hogy akkor most megcsalom vagy váljunk, néha meg úgy vagyok vele, higy mit számít a testiség, amikor szeretjük egymást.
Hosszabb távon nem fog menni, az tuti, már így is impotensnek érzem magam félig-meddig a sok visszautasítás miatt.
#2 Nemsokára teljesen az leszel, és utána majd azt veti a szemedre, hogy nem du... meg, és azért csal meg, meg mond majd más okokat is, de úgyis a férfi lesz a hibás mindenért, ami rossz.
Váljatok el, ha ilyen az asszony, addig amíg még van egy csepp kis önbecsülésetek. A megcsalás jó ötlet, de csak időben.
15 éve kínlódok vele, állanó elutasítások, vagy olyan szex, amit én érzek erőszaknak, és már csak azért nem csalom meg, mert más nőhöz szólni sem merek, és ha mernék sem állna fel, vagy 5mp alatt elsülne.
38/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!