Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fordul elő sok házasságban élő emberrel, hogy beleszeret valaki másba, miközben a házasságával elégedett?
Így van!
Ennél többet nem is lehet róla írni.
Annyit hozzáteszek, hogy nem csak szerelem, hanem egy laza dugás is "belefér" egy jó házasságba is
A nők persze lelkileg másképp állnak ehhez/ha jól tapasztaltam/ A férfinek legtöbbször tényleg nem jelent sokat ha férekufircol, míg egy nőnek lelkileg is ott kell lenni. Akkor már nagyobb gond van egy házasságban
Természetes a jó házasságban is lehet valaki másba szerelmes az ember..És nagyon nagyot téved aki azt hiszi,h ezt irányítani tudja. Vannak olyanok akik könnyen esnek szerelembe és vannak akiknek 2-3 házasság után sem voltak szerelmesek soha.El kell dönteni,h mi a fontos mikor jön a szerelem 1 házasságon kívül.Ismerek olyat aki tényleg nem tekint mégcsak félre sem.(sztem beteg egy dolog de van ilyen.)
Embernek születtünk és nem társadalmi lénynek. Az ember nem monogám,csak a társadalmi elvárások tesznek azzá..Viszont aki nem monogám az véletlen se házasodjon és főleg ne szaporodjon mert rettentő sok lesz a bonyodalom és fájdalom.Persze 40 felett már könnyű bölcsnek lenni,fiatalon viszont senkire sem halgatunk,szal ez a 22 csapdája.
Az durva hogy itt (a társadalomban) mi megy. Szerintetek tök természetes ha megházasodtatok akkor egy idő után másba lesztek szerelmesek? Eleve miért csak a szerelemtől lehetnél boldog. A szerelem setét verem, nem hiába tartja a mondás. Én voltam fiatalon nagyon szerelmes viszonozva. Szép volt jó volt elsőnek, de nem vágyom rá többet az életemben. Teljesen feladod magad abban az állapotban. Normálisan nézve abba mi a jó. Persze a hormonok tombolnak, de ha rendszeresen mozogsz akkor ugyanúgy meglesznek a boldogság hormonjaid és jól tudod érezni magad a bőrödben. De a lényeg, hogy sokfélék vagyunk ezért nem lehet ezt megválaszolni egységesen. Én hűséges típus vagyok ami önmagában nem érték. Egyszerűen ilyen vagyok, a házasságban sose gondoltam félrelépésre. Aki ilyen azon a csajok is látják, hogy nem pálya tehát nem is kacérkodnak vele komolyan. Viszont ha valaki nem hűséges tipus akkor neki a házasság megeröltető lesz.
Ő egy jó házasságból is ki-ki kacsingat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!