Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 alatti és akörüli korosztályban láttál már 1 év járás, kevés együttélés után házasodottakat és gyors gyerekvállalokat? Mik a tapasztalatok?
Igen és nem a legjobb. Túl korai. Ha a srác sürgeti ezt annyira, akkor a rokonai vagy haverjai miatt teszi, meg kell előttük feleljen, fel kell mutasson eredményeket ...
Nőként ne menj bele ilyesmibe, mert csak neked és a gyereknek lesz rossz azután.
A környezetemben, akik 1 év után házasodtak, ott nincs gyerek 7 évvel esküvő után sem. Mi is 1,5 év után házasodtunk, nincs gyerekünk 4 évvel esküvő után sem. Másik pár 4 éve házas szintén, most várják az első babájukat. De ők esküvő előtt 5 évet együtt voltak.
Igazság szerint házas és gyerekes (egyszerre) ismerősöm kevés van. Többnyire csak gyerek van, és nem házasodtak össze, de sokan szétmentek a gyerekvállalás utáni 1-2 éven belül. Válás is volt, nem csak szakítás.
Jelen. 1 év együttjárás/együttlakás után esküvő,rá egy évre első gyerek,ezután 3 évre második gyerek.
Kössz,jól vagyunk!
Egyik ismerősömék házasodtak 1 év "járás" után és ugyanúgy jól megvannak. 5 éve házasok, gyerek még nincs, de ennek biológiai okai vannak sajnos, viszont szeretik egymást és kitartanak a másik mellett.
Barátnőm meg most nyáron fog házasodni, szintén egy éve van együtt a párjával. (29 éves a lány és 31 a srác)
Ismeretségi körömben azt hiszem én vagyok a rekorder, 24 évesen mentem férjhez (ő 5 évvel idősebb) 1 év ismeretség/járás után, rá egy évre született az első gyerek. Idén leszünk 12 éve házasok, és még el is viseljük egymást :). Igazából hamar kiderült hogy tökéletesen összeillünk, szóval nem voltak kétségeink soha :).
Ismerek még néhány párt akik 2-3 év alatt összehozták az esküvőt és a gyereket is, és mind együtt maradtak (eddig), ami 7, 9 és 15 évet jelent kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!