Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Lehet szerelmes a feleségébe,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet szerelmes a feleségébe, ha ezt műveli? 26N

Figyelt kérdés
5 éve házasodtak össze. Kezdettől fogva szeretőt tart, kettőt is. A feleség nem tud semmit, néha gyanakszik. A férfi ilyenkor vissza fogja magát, nem bukik le soha. Állandóan huszonéves lányok után kajtat, rendszerint meg is kapja őket. Néha talál értelmes nőket, velük sokáig ismerkedik, fellángol irántuk, de ezekből nem lesz semmi. A feleség milyen szerepet tölt be? Mit jelent számára?
2015. dec. 27. 00:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ha a felesége szeretné, és törődne vele, akkor nem lépne félre, vagy már rég lebukott volna, és már nem lenne nős.

Nem hinném, hogy tényleg buta lenne a felesége. A házimunkát akkor is el kéne végeznie ha egyedül lenne. Így viszont van, aki eltartja. Tudja ő azt nagyon jól, hogy miért nem válik el a férjétől.

2015. dec. 27. 03:32
 12/15 anonim ***** válasza:
63%
Utolsó: Ha a felesége szeretné őt, akkor nem lépne félre??!! XD XD :D :'D Ezen rohadt jót nevettem... Mert ez aztán ettől függ.. :D véletlenül sem attól, hogy esetleg egyes férfiaknak a farkuk körül forog a világ és csak az állatias ösztöneik után mennek. :D
2015. dec. 27. 17:38
 13/15 anonim ***** válasza:
9%

Általános iskola, 2. osztály szövegértés. Gondolom te pont hiányoztál.

Nem foglalkozok veled, te is csak egy férfigyűlölő femináci vagy, aki elvadította magától a férjét, és most a férfiakat okolod a saját hibád miatt. Nem lennék a helyedben, sokat fogsz még szenvedni, amíg rájössz, hogy nem mindig mindenért más a hibás. Vigyáznod, foglalkoznod kellett volna a pasiddal, és most nem lennél így megkeseredve. De én a sértéseid ellenére is, csak jókat kívánok neked.

És nem vitatkozom. :-)

2015. dec. 27. 17:51
 14/15 anonim ***** válasza:
50%
Kedves utolsó! Küldtem privát üzenetet, mert valamiért nem engedte elküldeni az oldal. További szép estét!
2015. dec. 27. 22:32
 15/15 anonim ***** válasza:

#14-el privátban "megbeszéltük", (félreértettük egymást).

Ami extra, és itt szokatlan, hogy értelmesen megbeszéltük, nem sértegettük egymást, és nem OFF-oltuk szét a kérdést (annyira). :-)

Egy kedves, értelmes ifjút "ismerhettem" meg a személyében, akire egyáltalán nem igazak a jelzők, amelyekkel illettem. :-)

#13. válaszoló voltam.

2015. dec. 30. 00:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!