Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig lennél türelmes ha a férjed munkanélkülivé válna, meddig lennél szívesen egyedüli pénzkereső?
A férjemnek van erre külön biztosítása (nekem is). Ha munkanélkülivé válna, az eddigi fizetése 60%-át kapná tovább, amíg nem talál belátható időn belül új munkát (kb. egy évig tartó időtartam) vagy nem végez el egy tanfolyamot, amivel munkát találhat. A tanfolyam finanszírozása is benne van a biztosításban (csak szakmai képzésre használható fel).
Nem olcsó biztosítás, de jól keresünk és így egyáltalán nem megterhelő. Az életszínvonalunkra viszont nagy hatással lenne, ha az egyikőnk elvesztené a munkáját, ezért logikusnak láttuk ezt a döntést.
Munkanélküliség ill. jövedelemkiesés biztosítás.
Minden biztosítónál külön kondíciók vannak, és azt, hogy finanszíroznak-e továbbképzést ill. mekkora összeget biztosítanának milyen időtartamra vagy csomagból választod vagy külön kell megegyezni a biztosítóval.
Ami fontos, hogy ÖNHIBÁN KÍVÜLI munkanélküliség esetén fizetnek csak, tehát ha kirúgnak mert lopott az ember vagy megverte a főnököt, az más kérdés :D
Érdeklődj nyugodtan a biztosítódnál, egész biztosan van ilyen szolgálatásuk!
köszi! egyelőre semmilyen biztosításom nincs, de ez ésszerűnek hangzik.
feltehető azért, hogy aki előre gondodkodik ilyenről, az nem csalni akar, hanem megfontoltabban él:) igen, értem, hogy kiszámíthatatlan leépítésekre való.
Persze, csak viccből írtam a lopást meg a verekedést :)
A jelenlegi munkaerőpiaci helyzetet elnézve szerintem nagyon jó dolog ez. Főleg nőknek, ha körülnézek hányan maradnak munka nélkül kisgyerekkel vagy terhesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!