Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Más férfiak is így viselkednek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más férfiak is így viselkednek?

Figyelt kérdés

A férjemmel 5 éve vagyunk házasok, előtte 3 évig távkapcsolatban éltünk. Az elmúlt egy évben úgy alakult, hogy mindkettőnknek megszűnt a munkahelye és vállalkozásba fogtunk, otthonról könyvelünk. Ez azzal jár, hogy szinte a nap 24 órájában együtt vagyunk, így szemet szúrtak bizonyos dolog és ezek nagyon elkezdtek zavarni. Pl, hogy nyitott ajtónál intézi a dolgát, néha a nagyot is. Szóltam már többször, hogy csukja be az ajtót, de mindig csak rámondj, hogy oké,oké, de soha nem csukja be...

Aztán meg a másik, hogy a fingásból abszolút közügyet csinál, ha fingik egyet, értékelnem kell a hangját, meg a szagát, és ilyenkor marha büszke magára... Eleinte ez vicces volt, de most már gusztustalan.

Igénytelen lett, van hogy egy pólót három napig hord, és hasonlók.

Szóval megundorodtam tőle, sokszor ezek miatt szexelni sincs kedvem vele. Szeretem őt, jó ember,jó férj és kiváló apa (van egy 3 éves gyerkőcünk is) de ezek a dolgai annyira zavarnak. Mostanában egyszer többször kapom magam azon, hogy más férfiakra gondolok...

Én szeretném, ha rendeződne a kapcsolatunk, de nem tudom, hogy azon felül hogy ezt már neki is elmondtam vagy százszor, mit tehetnék még?

2015. dec. 9. 13:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
77%
Nem mindegyik. Én férfi vagyok, de ilyet nem csinálok. Én szégyellném magam a helyében, jó, velem is előfordul, hogy 2x hordok egy inget, de minden nap fürdök legalább, így nem zavar. El kell beszélgetned vele és elmondanod azt is, hogy megundorodtál tőle. Akkor talán komolyan veszi.
2015. dec. 9. 14:47
 12/20 anonim ***** válasza:
46%
Ott lett elrontva,hogy távkapcs volt 3 évig.Ezeket a dolgokat mindig is csinálta,de mivel nem voltatok együtt,nem tűnt fel.És egyébként a fingás minden padinak vicces,az én férjem is szokott,sokszor olyan hangokon,hogy órákig nevetünk rajta.Ugyanúgy kívánom szexuálisan.Az,hogy nyitott ajtónál végzi a dolgát már neccesebb,de szerintem neked sem kell ott állnod a wc ajtó előtt,hogy ezt figyeld.Persze beszélhetsz vele,de egy pasi nem tűri,ha meg akarják változtatni.Ilyen volt ő mindig,csak nektek kimaradt az az időszak,mikor meg tudtatok volna igazán ismerkedni.Az,hogy volt időszak,mikor nem csinálta,az nyilván azért volt mert nem a nap 24 órájában voltatok együtt.Mikor haldoklik egy kapcsolat,akkor elkezdjük keresni a hibákat a társunkban.
2015. dec. 9. 14:49
 13/20 anonim ***** válasza:
30%

Na épp ezért hangoztatom mindig azt, hogy házasság előtt igenis együtt kell élni néhány évet, hogy lássuk, működik-e a dolog. Sok minden csak idővel derül ki, ami talán idegesíti az egyik felet.

Nem várhatod el tőle, hogy állandóan kimászkáljon a szobából a kedvedért. A fing egy természetes dolog, és sok kellemetlenséget okozhat, ha nem jön ki.

A wc ajtó becsukása már más téma, bár engem személy szerint ez sem zavar, mi mindketten nyitott ajtónál vécézünk. A fürdőszobánkon jelenleg még ajtó sincs.

Mi is állandóan fingunk egymás előtt, és még mindig hatalmasakat röhögünk rajta.

5 éve élünk együtt, jövőre esküvő.

2015. dec. 9. 14:53
 14/20 anonim ***** válasza:
28%
Megy a lepontozás 1000-rel.
2015. dec. 9. 15:03
 15/20 anonim ***** válasza:
8%

Hogy a nagydolgot nyitott ajtóval végzi az tényleg kicsit hm...fura. Akkor menj és csukd be az ajtót, vagy beszéld meg vele ezt a dolgot, mert az egész lakás/ház bűzölögni fog....

A fingás? Az ég szerelmére, minden ember csinálja, ez egy természetes emberi dolog. Most elvárnád tőle, hogy felpattanjon és a wcre rohangáljon negyed, fél óránként? Legyél már laza egy kicsit... ha büdös nyissatok 5 percre ablakot.

Mi se csinálunk ebből ügyet. Jót röhögünk, vagy beszólunk a másiknak poénosan, hogy "ne fossál be", vagy hogy "kicseréljem a pelust"? És ennyi. Szánalmasnak tartom az olyan embereket akik ezt ilyen véresen komolyan veszik... Azért megundorodni tőle, mert fingik? Szereted egyáltalán? Ilyen leírás után kétlem... Szegény:(

A nagyapám szólta le mindig a mamát mikor elfingotta magát, "fúúj de undorító". Mindezt halál komoly arccal. Mi meg jót röhögtünk rajta, nagymamámmal az élen.

Tényleg nevetséges ebből ekkora ügyet csinálni.

2015. dec. 9. 20:30
 16/20 anonim ***** válasza:
Ugy latszik te tokeletes vagy, hat keress magadhoz illo hasonlo part, sok sikert.
2015. dec. 10. 11:31
 17/20 anonim ***** válasza:

Ülj le és beszéld meg vele. Őszintén. Mondd meg neki, hogy a viselkedése kiábrándító és gusztustalan, valamint a megjelenése is, és hogy ilyen állapotban egyáltalán nem vonzódsz hozzá. Kérd meg, hogy változtasson, és tedd hozzá, hogy neked fontos a házasságotok. Említsd meg azt is, hogy megalázónak érzed, hogy te továbbra is kicsinosítod magad és normálisan viselkedsz, ő pedig ezzel viszonozza, kvázi nem érdekli, hogy vonzónak tartod-e vagy sem.

Sajnos sok emberre, férfira, nőre egyaránt jellemző, hogy elhagyja magát ha megteheti. A normálisabbja változtat, ha erre emlékezted a megfelelő hangnemben, aki meg nem, az nem éri meg a bajlódást.

Tudom, hogy szóltál neki már párszor, de tapasztalatból mondom, itt komolyabb beszélgetésre van annál szükség, minthogy "Bélus csukd már be az ajtót, ha nagyvécézel..."

2015. dec. 10. 11:56
 18/20 anonim ***** válasza:
49%

Eredeti kérdésedre válaszolva: vannak még hasonló férfiak, igen. Sok mondatodban mintha a páromat látnám viszont... :D Bár ő a WC ajtót magára csukja (sőt, még a közelben se lehetek, ne hallgatózzak :D), de a többi telkesen stimmel.

Viszont én nem undorodom emiatt tőle, hiszen szeretem őt, jó ember, jó társ, és ezek mellett nekem ezek a hülye szokásai eltörpülnek.

Mivel nálatok nem így van, ezért mindenképpen kell az a komoly beszélgetés, hogy felhívd erre a figyelmét, illetve érdemes lenne magadban is átgondolni, hogy mitől változott meg a hozzáállás? Hiszen azt írtad, eleinte vicces volt az otromba poénkodása, nem zavart. Le kell tisztázni, hogy benned mi változott irányába, illetve, hogy ő miért lett igénytelenebb. Valahol a kettő között van egy arany középút, ha azt megtaláljátok, nyert ügyetek van. :)

Bár én azt mondom, a ti esetetekben talán nem szerencsés a 0-24 együttlét, ezen is kéne valahogy változtatni, ha tudtok.

2015. dec. 10. 15:07
 19/20 anonim ***** válasza:

Akkor nekem nagy szerencsém van a férjemmel:) 28 éve házasok vagyunk, de nem igazán hallottam fingani, se büfögni:)Pedig biztos csinálja, de nem előttem,úgy ahogy én se előtte...

Nem, nem vagyunk százévesek,csak fiatalon házasodtunk össze...:)

Viszont apukám, nyugodjon, eleresztette magát...emlékszem..mikor nagyokat büfögött ,mondtuk neki ne disznólkodj már..

Amúgy én nem tartom se viccesnek, se titkolni valónak...

2015. dec. 10. 17:12
 20/20 A kérdező kommentje:
Köszi mindenki válaszát. Megbeszéltük. :-)
2015. dec. 11. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!