Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy őszintén! Hány évig volt jó a házasságod? Mi tart még mindig a másik mellett?
Figyelt kérdés
természetesen akié jó, az is irhat és leirhatja ,hogy miért jó még mindig, de sokan még a neten is csak ámitják azzal magukat, hogy jó kapcsolatban élnek2015. nov. 9. 21:38
1/7 anonim válasza:
Őszintén? Össze se kellett volna házasodnunk,már előtte láthatóak voltak a problémák. Azt hittem, megodjuk, de csak súlyosbodtak.
2/7 anonim válasza:
13 éve vagyunk együtt
9 éve vagyunk házasok,van 2 gyerekünk.
Mi tart mellette???A szeretet,gyerekek és úgy kb minden.Ők a családom ,a legfontosabbak nekem.
Nem tudom így elmagyarazni ezt érezni kell.
36/F
3/7 anonim válasza:
Mi 5 év után házasodtunk,de már akkor nem volt túlságosan jó,9 év után váltunk el.Most ismét 5 év együttélés után megyek férjhez,még mindig nagyon jó,olyan igazi a szerelem.
4/7 anonim válasza:
1-2 évig.
Az, hogy nem akarok kivert kutya lenni. És a gyerekek.
37F
5/7 anonim válasza:
Semeddig....csak azt hittem...De még mindig jobb mint a régi kapcsolataim, jobbat pedig úgy sem kapok, szóval....
Azért szeretem, jó ember, de nem vagyok szerelmes.
6/7 anonim válasza:
Az első férjemmel nem kellett volna összeházasodnunk. Én még nagyon fiatal voltam 20 éves és naív. Ő már 26 volt. Nagyjából az első 3 év volt jó, de tudván milyen a jó házasság azt mondom így utólag, még az sem volt jó. Utána már érezhetően kezdődtek a gondok, az utolsó éveket csak lakótársként éltük le. 11 évig voltunk házasok. A második férjemmel 7,5 éve vagyunk házasok, tiszteljük és szeretjük egymást, fontos a másik véleménye és fontosnak érzem magam mellette. Mindig mindketten arra törekszünk, hogy az a családnak a legjobb legyen. Talán ez a mi titkunk.
7/7 anonim válasza:
8,5 év 3 csöppség, 6 hónapja vagyunk házasok. Kár volt...kifordult magából.... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!