Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudjuk meg beszélni a dolgokat és miért nem beszélgetünk?
8 éve vagyunk együtt nem egy nagy beszédes fickó,de már velem se nagyon beszélget a gondokat se tudjuk megbeszélni. Müködik a kapcsolatunk,de ez gy nagyon rossz,ha kérdezem tőle hogy mi újság semmi ez a válasz.
Van egy kis lányunk biztos Ő is látja hogy valami nem az igazi.
Ne írjátok hogy üljetek le és beszéljétek meg mert ez sajnos nem megy.
Ha nem megy, akkor nem :(
Tudom milyen... sajnos. Egy kapcsolathoz két ember kell. Én is hiába próbáltam megbeszélni a problémákat, szépen, csúnyán, könyörögve, mindig falakba ütköztem...
Mivel alapvető kommunikációs bajaitok vannak így nem hinném hogy mégis annyira működik a kapcsolatotok... jobb mélyen magadba nézni, hogy tényleg erre vágysz-e.
Kedves Kérdező!
Ugyan meséld már el, mi működik abban a kapcsolatban, amiben a "mi újság?" kérdésre minden egyes alkalommal a "semmi" a válasz???
8 éve vagytok együtt de mióta döcög a kapcsolatotok?
Nem kellett volna így babát vállalni bár már mindegy, ezen a helyzeten nem segít se a közös ház, sem a közös baba. Ez csak rosszabb lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!