Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez az érzés bennem?
Figyelt kérdés
A férjem elment 3 napra a haverjaival pihizni. Azt mondogatta, hogy nem akar menni, mert nem akar minket itt hagyni. (Van egy kisfiunk). Aztán mondtam neki, hogy menjen nyugodtan, neki is jár a szórakozás. Elment, ma jöttek haza. Úgy érzem valami megváltozott közöttünk, olyan, mint egy idegen. Haragszom rá, mert alig keresett minket, ne engem keressen persze hanem a kisfiát. Megbillent bennem minden. Miért érzem, hogy ez a kapcsolatunk végét is jelentheti?2015. aug. 30. 21:26
1/8 anonim válasza:
Valahol megértem... nem volt helyénvaló elmennie nélkületek. Úgy érzed, hogy elidegenedett, kihagyott téged valami fontosból. De neked meg nem kellett volna a lovat adni alá. Ebben Te is hibás vagy.
2/8 anonim válasza:
Mi az, hogy "ne engem keressen, persze, hanem a kisfiát"???
DE, téged is keressen, és a kisfiát is! 3 nap alatt meg pláne! Igenis lehet elvárásod, hogy ha napokra elmegy, keressen és jelezzen, hogy gondolt rád, rátok, hiányoztok neki, MINDKETTEN!
Beszéljetek! Őszintén!
3/8 anonim válasza:
3 napra ment el konyorgom..es keresett teged. Te kevesled, hat mondd el neki es legkozelebb tobbet keres. Ha nincs baj, akkor generalsz? A gyerek pedig nem jelenti, hogy ezentul csak csaladdal lehet barhova menni, vagy otthon kell ulni. Hiszti az egesz. A ferjed pedig nem.is erti majd hiszen meg te mondtad neki hogy menjen.
4/8 anonim válasza:
Én megértem, hogy rosszul esett, de hidd el, hogy ez a 3 nap (ha tényleg csak ennyi történt ezalatt, amit leírtál) akkor nem jelentheti a kapcsolatotok végét. Ha meg igen, akkor van valami más is a háttérben.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Lehet, hogy én is túlreagálom, de sosem megy el nélkülünk. Napokra eddig meg pláne nem. Elég nehéz volt, félek egyedül a házban, lelkileg nagyon megviselt. Nehezen találok vissza hozzá, mert tényleg úgy érzem, hogy kihagyott minket valami fontosból. Hogy nekünk is járt volna ez, vagy járjon! Biztos bennem is megvan a hiba e téren, de azért úgy gondolom, hogy ő sem volt fair!
2015. aug. 31. 10:49
6/8 anonim válasza:
Miert nem volt fair?? Nem akart nelkuletek elmenni, habozott, de vegul te megerositetted ot, hogy igenis menjen, erezze jol magat. Ha ugy erzed kihagyott valamibol, akkor miert nem mondtad neki akkor? Miert unszoltad, hogy menjen csak?! Vagy valami elcseszett forditott pszichologia akart volna lenni? Egyaltalan nincs igazad! Semennyire! Mondkm ezt nokent...
7/8 anonim válasza:
Es ha ezzel eloallsz neki akkor semmit nem fog erteni belole, joggal. Ebben az egeszben o egy percig nem hibas. Ha jelenleg szarul erzed magad a kapcsolatban emiatt, akkor arrol csak es kizarolag te tehetsz.
8/8 anonim válasza:
Nem te mondtad neki, hogy menjen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!