Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elfogadható, ha a férjem napi rendszerességel a kocsmába jár ebéd után kávét inni, és heti egyszer beül sörözni?
családos apa, két kisgyerek apukája.
kell ezen aggódni, vagy elfogadható?
Én meg úgy gondolom, hogy nem lehet ráakaszkodni egy nős, családos emberre, csak ha ő is akarja! Ha pedig akarja, tök mindegy hova jár, kocsmába, presszóba, könyvtárba, vagy a Polgármesteri Hivatalba. :-)
Érdekes, hogy a házas emberekre mindig "ráakaszkodnak", behálózzák, elcsábítják őket, ami ellen ezek a házas emberek bőszen tiltakoznak! :-D Aha! :-)
20:28 nak! Mint irtam, nyilván nem egy emberen mulik. Akarni kell a férfinek is. De köszönöm neked is a választ.
csak hallottam már nem egy alkalommal, hogy a pultos lányok nem egyszer nös emberre mentek. Nyilván oda- vissza van ez.
27/f
Mondjuk ahhoz hozzá tartozik, akiket én ismerek pultosok azok azért fiatalok. De ha igaz is, hogy némelyik pultos kapható az ilyenre, akkor se munkaidőben.
Figyelj rá persze, de a semmibe azért ne láss többet. De ha értelmes a férjed, beszéld meg vele, hogy téged zavar ez, valahogy oldjátok meg. Csak ne duzzogj úgy, hogy nem tudja mi bajod :-D
Estienne valami új poszt toló errefelé, de már most okosan szól.
Nekem is van törzshelyem, én is le szoktam menni kávézni, meg friss Nemzeti Sportot olvasni. Isteni Segafredót főznek. Ismerem a törzsközönséget is. Nincs ezzel semmi baj.
Jo a gondolkodásod!Már beszéltem vele, azt mondja azért jár oda, mert szoktak ott lenni ismerösei, barátai. Nem a pultos miatt.(persze, ki ne mondaná ezt)Meg abbol, hogy iszik egy kávét, még nincs abbol semmi. Erre én: Nem is a kávéval van a gond, hanem, hogy mindig csak ott issza meg! Még a heti egyszer sörözés, abbol nem is szoktam gondot csinálni, csak a napi rendszeressége oda. közel van igaz hozzánk a presszo, 2 lány van, váltásban, fiatalok igaz, mint mindenhol.
Igy nem mondanám rola, hogy valamit észre vennék rajta, mert a gyerekeit nagyon szereti, dolgos, igyekvö apa.
Csak az a helyzet, hogy édesanyámba soha nem tudtam megbizni, sokszor becsapott(a történet lényegtelen most)és ez olyan törés lehetett nekem akár gyerek koromba is, hogy senkiben nem bizok, mindenkiben csak a becsapást,hitegetést látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!