Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szokták mondani, hogy várjuk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szokták mondani, hogy várjuk meg míg elmúlik a rózsaszín köd (kb.2 év) hogy tudjunk reálisan gondolkodni. Én tudom, hogy nem kéne vele lennem, de mégse tudom elhagyni?

Figyelt kérdés

Első nagy nagy szerelem (6 éve tart)

szeretjük egymást eléggé még mindig,

de vannak bizonyos dolgok (hosszú..) amik miatt nem kéne együtt maradnunk.

Mindezek ellenére mégsem vagyunk képesek arra, hogy elváljunk.

Oké, hogy tisztán reálisan látom milyen, pont ezért is tudom nem biztos, hogy boldog életem lenne vele.

De nem tudom otthagyni, mert szeretem, szeretném ha neki jó lenne, és igazából szeretnék vele lenni.

Mit gondoltok erről a helyzetről?

2015. aug. 13. 22:50
 1/3 anonim ***** válasza:
hosszú
2015. aug. 13. 22:53
 2/3 anonim ***** válasza:
En ugyanebben a helyzetben vagyok. Nem tudom elhagyni es ez nem onbizalom hiany ahogy sokan allitjak. Egyszeruen nem megy meg, mert szeretem, pedig tudom hogy vele soha nem leszek igazan boldog. Minel tovabb huzod annal nehezebb lesz. Barcsak megtudnank tenni amit erzunk hogy meg kellene.
2015. aug. 13. 22:54
 3/3 anonim ***** válasza:

Elso szerelmem (elso ferfi az eletemben) es aszittem vele fogok megoregedni.

Aztan rajottem hogy megsem.

Nalunk "konnyu" volt az elvalas mert kulfoldon eltunk egyutt es en volt hova hazakoltoznom, tole tavol de napokig sirtunk egyutt. Tudtuk mind2 hogy ennek vege, de fajt a szakitas.

El kell dontened hogy mi a fontosabb. A megszokott, kenyelmes, ismeros, vagy a sajat lelki beked? Ha az elobbi, akkor maradj vele... Ha onmagadat jobban szereted (szerintem kene) es a sajat kis boldogsagod fontosabbnak tartod, akkor szakitasz.

Ha maskepp nem megy, akkor papir ceruza es huzz egy vonalat fuggolegesen a lap kozepen. Balra a negativ jobbra a pozitiv dolgait ha maradsz/ha mesz, es a vegen amelyik iranyba dol a merleg azt valaszd. Ha te nem tudsz donteni, majd a matek dont helyetted.

De ne 5 perc alatt akard a listat osszehozni. Jo par orat gondokozz rajta es aludj ra egyet kettot es minden + / - vegyel figyelembe.

2015. aug. 14. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!