Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem van és mégis magányos vagyok, miért van ez?
Mióta vagytok együtt? Programokat ki szokta szervezni?
Van barátnőd akivel el tudsz menni kikapcsolódni?
37F
Tudod, a magány az egy ÉRZÉS. És mint minden érzés, BENNED van.
Hogy értsd: az egyedüllét egy állapot, a magány pedig érzés. Vannak, akik egyedül sem érzik magukat magányosnak, mások meg társsal is annak érzik magukat. Tehát csakis rajtad múlik, hogy milyen érzéseket táplálsz.
Változtatni is csak te tudsz a magány érzésen, azzal, hogy nem a másiktól várod, hogy enyhítse a magányod, hanem te magad teszed teljessé az életed, elfoglalod magad, találsz olyan elfoglaltságokat, amikben nem érzed magad magányosnak.
Akkor valószínűleg ez lehet az oka: ahol laktok, nincsenek barátaid.
Néha én is érzek ilyesmit, én is messze kerültem a barátoktól, a családtagoktól, munka is mindig alkalmi jelleggel sikerül, tehát nagyon munkahelyen sem tudok mélyebb baráti kapcsolatokat kialakítani. Itt nagyon szórakozási lehetőség sincs.
Talán csak az a szerencsém, hogy itt a nagy kert, a sok állat, úgyhogy lefoglalom magam amikor egyedül vagyok itthon.
Nem tudok sok hasznosat mondani, próbálj valami hobbit találni, esetleg ha van ott lehetőséged, eljárni társaságba.
Van olyan ismerősöm aki hasonló cipőbe járt mint Te....azt javasoltam neki, hogy keressen magának olyan elfoglaltságot amitől fel tud töltődni és ne a párjára várjon!!!
A tánc, a mozgás csodákra képes. Egyrészt emberek közé kerülsz, barátokat szerzel és nem unalmas. A helyedben a férjedet is megpróbálnám elcsábítani egy bemutató órára....hátha rákap az ízére.
37F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!