Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek feleségem nem teszi nevetségessé magát azzal, ha egy 5 évvel ezelőtti képet tesz fel újonnan profilképként egy közösségi oldalra?
Figyelt kérdés
Azóta hízott kb 20 kilót, 2x szült.
Szinte nem is hasonlít régi önmagára.
2015. jún. 23. 22:31
11/12 Andi80018 válasza:
Gondolom szarul érzi így magát, amit maximálisan meg is értek. Kellene sportolni, étrenden változtatni, nem ilyen gyerekes dolgokat csinálni. Én tuti full depis lennék, ha nem fogytam volna vissza, pedig kb fele ennyit híztam.
12/12 anonim válasza:
Pont jó, abból a szempontból, hogy ha valaki keresi, meg fogja ismerni.
Én is kerestem régi ismerőst már, és az idősebb képéről nem ismertem föl. Meg kellett kérdeznem,hogy az-e akire gondolok. Szóval egy régi kép jobb lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!