Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Totál abszurd helyzet, szerintetek meg fog csalni? Hosszan lent.
A férjemmel 13 éve vagyunk együtt, sose volt egymás előtt semmi titkunk, mindent megbeszélünk. Többek között azt is, hogy ha egyikünknek lenne lehetősége kipróbálni mással, akkor előre szól, így az nem megcsalás. (Sose történt meg.) Jelenleg külföldön dolgozik, én a gyerekekkel itthon vagyok. Kb. 2 havonta tud hazajönni néhány napra.
Legutóbb mesélte, hogy két hete megismerkedett egy magyar nővel, egyidősek, és mindenről el tudnak beszélgetni. Állítólag elsőre lefixálták, hogy nem lesz köztük semmi, a férjem nem fog megcsalni, sőt azt mondta, rájött, hogy megint szerelmes belém. Nos, én úgy ismerem, hogy őszinte. Ő meg engem úgy, hogy ha kiderülne a hazugság, többé nem áll meg előttem. Persze így hogyan derülne ki bármi is, nem igaz? :D A nővel szinte mindennap találkoznak, kávé, dumcsi, hetente egyszer buli a munkatársakkal. Megmondtam a férjemnek, hogy ismerem a nőket, hiszen én is az vagyok, az érzelmeknek meg nem lehet parancsolni, de azt mondja, esze ágában sincs semmi. Én mégis úgy érzem, van félnivalóm. Jó, ha sms-ben tudjuk tartani a kapcsolatot néha, mert elég gáz a munkabeosztása, a nővel pedig (akivel ráadásul kinézetre hasonlítunk, csak mellbedobásban jobb :D). Gáz helyzet, igaz?
Nem ertem, mi a gond.
Megbeszeltek mindent. Lefixaltatok mindent. A ferjednek esze agaban sincs ...
Nem lehet, hogy te gondolod tul?
Ha szamotokra ennyire fontos az oszinteseg, nem ertem, hogy ezt miert nem mondod el neki?
Jatszmazol, probalod "nem szitani a tuzet", ez butasag. Attol meg, hogy oszintek vagytok egymassal, zavarhatnak dolgok. Beszeld ezt meg vele.
Ahogy 4-es, én se nagyon értem, sőt már régi szabályotok, hogy lehet, csak szólni kell előtte.
Volt feleségem, és csaltam is meg, soha egy árva megjegyzésből még csak nem is sejtette... a te férjed is képes volna erre, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!