Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házassági vízummal mennyi ideig tartózkodhat 3-dik országbeli (kínai) állampolgár Mo-n?
Figyelt kérdés
Van egy közös gyerek, házasság talán jövőhéten lesz itt kinn Kínába, készülünk Mo-ra hamarosan, ott szeretnénk élni a későbbiekben hosszú távon.2015. máj. 11. 15:43
2/13 A kérdező kommentje:
Én magyar vagyok (a menyasszony) a párom kínai, és Kínában vagyunk jelenleg. Csak nekem nem tetszik itt. Szerinte a házassági vízum a legjobb ha együtt akarunk élni Mo-n, mert igen csak megbonyolítják a sima mezei vízumot, még ezt is honosítani kellesz, ha itt kinn kötünk házasságot. Szóval a lényeg az lenne hogy ha erre sor kerül ezzel mennyi ideig lakhat Mo-n nálunk, ez érdekelne.
2015. máj. 11. 15:55
3/13 anonim válasza:
Azt úgy mondják, hogy harmadik világbeli és légy szíves maradjatok is ott Kínában, nem kell ide több kínai így is van több mint elég. Kösz.
4/13 A kérdező kommentje:
Már telefonáltam a követségebe, de csak a honosításról papoltak...hogy csak akkor tudják elfogadni vízumhoz ha honosítva van, így ettől több kérdésig nem jutottam el...
2015. máj. 11. 15:57
5/13 A kérdező kommentje:
A hivatalos megnevezés harmadik országbeli, és bocsánat, de a kisfiam magyar állampolgár, otthon született és szüksége van az édesapjára, aki kínai mérnök...mármint a munkája. Itt nem tudunk maradni mert mindenki megbámul minket és a babát kiveszik a babakocsiból is...így nem lehet élni.
2015. máj. 11. 16:01
6/13 anonim válasza:
Nem válasz a kérdésre, de én azt nem értem miért jönnétek Magyarországra? Oké, hogy Kína nem egy jó hely, de Magyarország is épp olyan szar. Miért nem költöztök máshová? Ahol jó életetek lehet. Magyarországnál bármi jobb.
7/13 anonim válasza:
Kínánál Magyarország ezerszer jobb. És itthon egyébként vígan meg lehet élni, csak akarni kell. De a legtöbb ember jobban szeret nyavalyogni mint tenni bármit is a boldogulása érdekében.
8/13 A kérdező kommentje:
Ez igaz :D én úgy tervezem tovább megyünk Németbe, mert Mo-n sok a rasszista és megélni sem lehet a pedagógus fizumból ! Nem kell ilyen jövő a babómnak ahol raszisták az emberek és nincs normális megélhetés ...Kína sok szempontból jobb mint Mo főleg a nagyvárosok, de itt nem tudunk normálisan élni mert mindenki megállít, megnéz stb. lefotóznak minket különösen a picurt...ami hízelgő ugyan de már volt emiatt beteg is, mert mindenki megfogdosta és bacikat szedett össze amitől majdnem kiszáradt.
2015. máj. 11. 16:17
9/13 anonim válasza:
Kiveszik a kocsiból?
Menj már!
Még csak meg se bámultak, amikor kint voltam!
Nem egy barbár ország, semmi gond nincs vele, bár igaz, Tajvan azért jobb gazdaságilag, mint "main China".
10/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom te hol voltál és hogy nézel ki...de én több városban éltem (Guangzhou , Ningbo) és mindenhol megbámultak és készültek szinte minnden nap közös fotók kínaiakkal, most meg a babára szálltak rá ahol most vagyok Shanghai mellett...kérlek mond meg hol az a város ahol nem bámulnak meg, mert akkor oda költözünk :D csak ne Hong kong-ot mondd mert az kivétel...meg baromi drága is.
2015. máj. 11. 16:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!