Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hol lehet leírva az, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet leírva az, hogy létezhet egy olyan ember, aki egyik kapcsolatában agresszív, egy másikban pedig egyáltalán nem. Valamint létezik olyan ember, aki mindenkivel kedves, aranyos miközben a szűk családját, vagy tagját terrorban tartja?

Figyelt kérdés
Volt férjem testileg lelkileg törnkretett, miatta elveszítettem munkám, jogosítványom,... teljesen más életet kell élnem. Az antiszociális személyiségzavar nagy része jellemző rá, viszont azokra az emberekre ez a kettő nem jellemző. Milyen emberre igazak ezek?

2015. máj. 2. 09:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
A szociopata személy jól ismert jellemzőkkel bír, és ebben benne van az is, hogy amikor érdeke azt kívánja, ő a földre szállt angyal, tökéletesen megtéveszti és megvezeti azokat az embereket, akikre szükséges van. A külvilág általában mintaférjként/apaként tekint rá, csak a kiszolgáltatott, legbelső kör ismeri a valódi éjnét. Ne aggódj amiatt, hogy majd ő tanúkat hoz, és tisztára mossák a nevét. A pszichológusok ismerik ennek a típusnak a trükkjeit, átlátnak rajta. Mint látod, korábbi próbálkozása is kudarcot vallott.. ez a típus viszont nem képes elfogadni, hogy valami nem úgy van, ahogyan ő akarja, úgyhogy újra és újra falnak fog rohanni, nem fér a fejébe, hogy lehet, hogy a bíróság nem esik hanyatt egy szavától, mint a hétköznapi emberek nagy része, és maga alatt fogja vágni a fát végig. Te csak legyél magabiztos, hiszen neked nincs mit szégyellned.
2015. máj. 2. 11:20
 12/19 anonim ***** válasza:

[link]

Nem tudom, milyen írást keresel, de nem hinném, hogy neked kellene bizonyítani, hogy azért, mert a jelenlegi párját még nem bántalmazta, téged igen.. Hiszen a személyisége egyik alappillére az, hogy azt teszi, ami érdekében áll. Most menteni akarja a bőrét, amihez a jelenlegi partnerét is fel akarja használni, tehát maga a tökéletesség.

2015. máj. 2. 11:24
 13/19 anonim ***** válasza:
60%

"Nagyon fontos lenne találnom ilyet leírva általánosságban, ezzel tudnám bizonyítani, hogy ha most csodálatos ember, az nem jelenti azt, hogy engem nem terrorizált."

Már miért kéne ilyet találnod? A bíróságon tisztában vannak a szocipata személyek jelleméve.

2015. máj. 2. 11:29
 14/19 anonim ***** válasza:
*jellemével.
2015. máj. 2. 11:30
 15/19 A kérdező kommentje:
Sírok, ahogy ezeket a sorokat olvasom. Köszönöm az együttérzést! Nekem kell véleményeznem, ilyen ügyvédet fogtam ki, (azt ő módosítja, és azt adja be a bíságra) de már megint nem akarom lecserélni, mert ezt is felrótták, felhasználták ellenem a perben milyen egyéniség vagyok. Nyomós okom volt arra, hogy ügyvédet váltottam, az egyik pl. 1 éve táppénzen van, súlyos beteg lett.
2015. máj. 2. 11:38
 16/19 A kérdező kommentje:
Az nincs leírva, hogy a volt férjemnek lenne egyáltalán valami pszihés betegsége. A bírónővel is voltak gondok, volt olyan tárgyalás, hogy bent ült egy másik bíró. A bírónő sokáig mellette volt, de hál, volt férjem mondott olyat, aminek semmi értelme, amit csak egy agybeteg mondhat, amire mindenki nagyot nézett, hogy ezt komolyan így gondolja? Azután másképp állt mindenhez a bírónő.
2015. máj. 2. 11:47
 17/19 anonim ***** válasza:

Szakértői véleményt nem tőled kérnek, hanem orvosszakértőtől.

Ne haragudj, de kicsit zilált, nehezen követhető az írásod. Nem derül ki belőle pontosan, hogy milyen eljárás van folyamatban és mi a célod a perrel.

2015. máj. 2. 12:00
 18/19 A kérdező kommentje:
17-re válaszolva. Maradandó sérülést okozott volt férjem, az miatt kérek kártérítést. Nem szakértenem kell, hanem véleményeznem, reagálni pl. a szakértői véleményre, az alperes véleményezésére. Ezt én sem értem. Aki előtte volt ügyvédnő, súlyos beteg lett, de egyre jobban van, vele tartom a kapcsolatot, és ő is csodálkozik ezen, hogy miért nekem kell reagálnom. Az ügyvédnő átnézi, helyesbíti ha valami nem jó, a jogi részét hozzáteszi.
2015. máj. 2. 12:35
 19/19 anonim ***** válasza:
Abban a cikkben, amit valamelyik válaszadó linkelt, sajnos teljesen apámra imertem. Ilyen emberrel nem lehet mit kezdeni, tanítsd móresre, kérj kártérítést, aztán szakíts meg vele minden kapcsolatot. Attól, mert ilyen személyiségzavara van, még nem kell okosnak is lennie. A lényeg, hogy sose dőlj be neki, minden szavából gyököt kell vonni.
2015. máj. 2. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!