Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti foglalkoztatok a súlyotokka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti foglalkoztatok a súlyotokkal mikor felmerült a házasság témakör, és időpontot egyeztettetek?

Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem,mert nálunk tavaly is felmerült a házasság,de akkor úgy voltam vele hogy úgy szeretném az egészet,hogy le tudjam adni azt a 10kilót,ami feljött rám.Aztán volt a téli időszak,témát is hanyagoltuk,stagnált a súlyom is.Talán most többet mozgok a jó idő miatt,kicsi talán lement,most úgy néz ki hogy szeptemberre tervezzük,de meguntam hogy azon gondolkodjak mennyi a súlyom,lassan úgy vagyok vele hogy vagyok annyi kiló amennyi vagyok,nehogy már 10 kilón múljon ez az egész.Majd maximum olyan ruha kell,ami a problémás helyet elfedi,nem rám simuló fazon.Éheztetni se akarom magam ez miatt,se sanyargatni,mert csak az életkedvem megy el a fogyókúrától.Meg azt se hiszem hogy csak 55 kilósan lehet valaki szép ezen a napon.Ti mit gondoltok erről,túldramatizálom a dolgokat ?
2015. máj. 1. 15:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Semmi értelmét nem látom csak a nagy napra lefogyni. Ez elég önámítás a nők részéről, és ha hirtelen fogynak le, majd a duplája megy fel utána, ha nem több... Mert akkor meg mindegy. :)

[link]

Én házasság után kezdtem életmódváltásba, tojok rá, hogy nézek ki az esküvői képeken.

2015. máj. 1. 16:22
 12/17 A kérdező kommentje:
Azért írtam hogy a mellemet,mert ha nem olyan az alak,el kell terelni a figyelmet az adott területről másfele.
2015. máj. 1. 16:23
 13/17 anonim ***** válasza:
11%
mikor jött fel az a 10 kiló? már együtt voltatok a pároddal? mert ha igen, nem kéne így elhanyagolni magad...
2015. máj. 1. 17:58
 14/17 anonim ***** válasza:
39%
Kb 10 kgtol szabadultam meg életmódvaltassal es mozgassal, kizarolag magam miatt, igy ha lenne eskuvom nemcsak azon hanem az ev 364 masik napjan is jol erzem magam a boromben. Elhatarozas kerdese csak az egesz, nyilvan konnyebb betolni a tabla csokit mint elmenni helyette futni egyet vagy mondjuk csak egy almat enni.
2015. máj. 1. 18:08
 15/17 anonim ***** válasza:
Ne vegyél mell alatt bővülő ruhát, mert terhesnek fogsz kinézni. Rengeteg előnyös fazon van, életmódváltással ha tízet nem is, de ötöt lazán le tudsz adni. És közben rájössz, hogy nem a kilók, hanem a forma a lényeg, 60 kg-san izmosan bomba alakod lehet. (Hacsak nem vagy nagyon brutál alacsony).
2015. máj. 1. 18:55
 16/17 anonim ***** válasza:
Nekem az a véleményem, hogy amíg valaki nem egészségtelenül túlsúlyos, addig igenis lehet szép. A lényeg, hogy te jól érezd magad a bőrödben és a leendő férjednek pont úgy legyél jó, ahogy vagy :) 10 kiló nem olyan sok, hogy ennyi "plusztól" már ne lehessél szép, sőt.
2015. máj. 1. 19:40
 17/17 anonim ***** válasza:

Mindenképpen iparkodnod kell ruha ügyben. Ha varratod akkor azért, ha kölcsönzöd akkor azért.

A kölcsönzőkben gyorsan lefoglalják a ruhákat, és a lefoglalt ruhákat meg sem mutatják neked, csak a maradékból próbálgathatsz a nagy napra.

Ha varratod, meg kell találni a megfelelő fazont, és anyagokat és egy nagyon megbízható varrónőt. Ez nem egyszerű feladat. Sokszor az anyagár, főleg ha csipke is van benne olyan drágára jön ki hogy érdemes elgondolkozni hogy inkább kölcsönzöl-e. Ha az utolsó hónapban készíti a varrónőd és nem sikerül a ruha, akkor kevés az esély és az idő a javításra a nagy napig. Szóval ezen a téren bele kell húzni.

2015. máj. 1. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!