Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülyeség hogy zavar igaz?
Férjem munka helyet váltott, volt kolléganője azóta már több email-t írt neki hogy hogy van, hiányzik neki a régi helyről, mert még egy arccal kevesebb aki megnevetteti bla bla bla .....
Az emailt csak azért láttam mert ma véletlen a férjem az én telómat vitte el és ugye jön rá az email-je is ami teljes képernyőn megjelenik, nem tudtam nem észre venni.
A csaj csinált neki tortát búcsúztatóként....
Férjem is írta hogy neki is hiányzik pár ember a régi helyről....
Nem is nagyon voltam képbe hogy ők ekkora spanok voltak, lehet ezért is zavar a dolog...Ti mit gondoltok erről?
Igen, hülyeség.
" hiányzik neki a régi helyről, mert még egy arccal kevesebb aki megnevetteti bla bla bla ..... "
Ez minden, csak nem flört.
Mi is szoktunk hülyéskedni a munkahelyen, beszélgetni, ebédelni kimenni...
És el is szoktuk búcsúztatni a másikat kis ajándékkal.
Ha a szeretője lenne, akkor nem tortát süt, és nem a munkahelyen adja oda.
Tulajdonképpen csak egy dolog zavarhat, hogy ennyire nem ismerted a kollégáit és nem beszélt róluk. Vagy ő ismeri a tieidet?
először is köszönöm mindenki válaszát !!!!
A leírásból egyébként nekem is úgy jön le hogy ő mintha TITKON szeretett volna vmit a férjemtől, .....szerintem...
de tuti nem volt köztük semmi, csak szerintem jól elviccelődtek odabent....
Talán az zavar hogy én nem engedek más pasit közel magamhoz, nem viccelődök (flörtölgetek).....nálam van egy határ és pont.....
a férjem meg ezek szerint szerez magának nőbarátokat....
nem fogok féltékenykedni nyilvánosan, bár nem tetszik a dolog, de mivel úgy is otthagyta a helyet már talizni sem fognak és remélem az emailek is elmaradnak...
Egyedül vagyok nő a csoportomban (16 fő) és vannak a közvetlen munkatársaim, akikkel együtt is dolgozok, ők kb. 6an vannak. Hát rendre beszélnek nőkről, meg nő férfi kapcsolatokról, én is beszállok a beszélgetésbe, aztán rendre nevetés a vége minden trécselésünknek. Nagyon sokat bohóckodunk, nevetünk bent, komolyan mondom élmény bent lennem. Együtt megyünk ebédelni, néha néha még sörözni is beülünk. Általában ha jön valaki vendég a céghez pár hónapra és rendezünk neki welcome bulit.
És az az igazság, hogy ennek az egésznek az egyik arca a főnököm. Mikor nincs bent 2-3 hétig, akkor sokkal csendesebb a társaság, mellette meg zajlik az élet. Imádom a páromat, neki is van barátnője, de komolyan hiányzik ha nincs bent. :) Ennél többre meg gondolni se kell, mert nincs semmi köztünk.
Bár ezekről a dolgokról mesélni szoktam otthon is. A párom kevésbé szokott a benti dolgokról, pedig az ő munkakörében is megfordulnak a nők. Egyszerűen csak ő nem tartja fontosnak.
nah, igazából most kezdett el zavarni a dolog....letiltotta hogy a telójára jöjjön email és törölte a csaj üzijeit....igaz a kukából elfelejtette kitörölni :DD hát nem egy alapos ember.....
ilyenkor mi van ?
úgy gondoltam kivárom a jövő hetet hogy lesz-e több email, de az idegtől legszívesebben most megkérdezném hogy mi a retek van ??????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!