Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5+ éve házasságban élők, ti milyen gyakran kedveskedtek a párotoknak?
Mi 15 éve vagyunk együtt 4 éve házasok, sokszor meglepjük egymást, de nem feltétlenül vásárolt ajándékokkal. Húsvétkor a párom felkarikázta a kolbászt és kirakta szív alakba a tányérra. Nem került pénzébe, de nagyon aranyos kis ötlet volt. Én sokszor hagyok neki kis üzeneteket, de SMS-t is szoktunk egymásnak csak úgy írni, ami néha romantikus, néha meg egy kicsit pikáns.... :) Imádja a sajtrolót, ami nagyon munkás finomság, de igyekszem meglepni vele, mert nagyon feldobja a napját. Nem rég hazahozott egy kis napelemes virágot, ami a napon folyamatosan mozog. Nagyon imádom, mert nagyon vidám öröm ránézni.
Nehéz megmondani, hogy milyen időközönként, de ha mégis átlag kell, akkor 2-3 hetente.
Heti rendszerességgel szoktunk mindketten. Apróságokról de számunkra fontos dolgokról van szó:) De nem tárgyi ajándékok, csak figyelmességek.
Pl a férjem kedvenc édességeiből választok valamit, és megcsinálom
vagy ő hoz nekem a kedvenc italomból egy üveggel, esetleg egy kis kínai kaját (a kedvencemet) vagy csokit.
Ilyesmi. Mondtam, hogy nem nagy dolgok, de személyesek.
De olyan is volt nem egyszer, hogy vett nekem munka közben egy -egy könyvet. Mindketten szeretünk olvasni, főleg én. És ezt persze ő is tudja, ismeri a kedvenceimet is:)
Elég gyakran. Igazából a másik köré építettük fel az életünket. Értsd: aki bevásárol, alapból azt veszi, amit a másik szeret, ez igaz a főzésre is.
Ha valamelyikünk autó nélkül marad, a másik kérés nélkül megy érte, hajnalban is.
Minden reggel megfőzi nekem a kedvenc kávémat, mert tudja, hogy anélkül nem ébredek szívesen. Heti több kis meglepetést, üzenetet adunk-küldünk egymásnak minden fórumon és a valóságban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!