Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogy adjam elő a férjemnek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy adjam elő a férjemnek, hogy kirúghatnak?

Figyelt kérdés

1 évet voltam otthon, folyamatosan munkát kerestem, még végre sikerült. 5 hete dolgozom, fizetés csak a jövő hét utáni hét elején várható, itt valahogy ez a rend.

Viszont az egyik kolléganőm, nem a felettesem, nem vele dolgozom, váltott műszak, nem is ismerjük egymást, máris ki akar rúgatni.

Rám fog olyan dolgokat, amiket nem én csináltam, ha bent a főnöknő, nekem esik, hogy megint nem csinálok semmit, holott 5 percre látjuk egymást reggel csak.

Rettegek, hogy még kirúgat a végén, annyira ki nem áll (évek óta ott dolgozik).

Ráadásul ma volt bent egy hölgy, hogy itt szeretne dolgozni (nincs felvétel, én voltam az utolsó, akit felvettek), a főnöknő meg félrehívta megbeszélni a részleteket.

Nagyon úgy áll a dolog, ki fognak rúgni, holott még fizetést se kaptam.

Hogy mondjam el otthon, hogy ismét haszontalan semmirekellő leszek?

Nem hibáztam munkában.

2015. márc. 24. 16:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
96%
Várd ki a végét azért! Már rémeket látsz.
2015. márc. 24. 17:08
 2/11 anonim válasza:
100%
Ne hagyd magad! Ha rendesen dolgozol, akkor nem sokmindent tud csinálni.
2015. márc. 24. 17:16
 3/11 anonim válasza:
100%

Nagyon nem helyes amit veled csinálnak, álljál ki az igazadért a munkahelyeden ( lefogadom hogy aki ki nem áll téged pont ő nem csinál semmit) !

Ez nagyon rosszul eshet neked, ülj le a pároddal és beszéld meg vele, hogy milyen sérelmek érnek téged a munkahelyeden! Senkinek nem tetszik ha nem becsülik a munkáját!! ;)

2015. márc. 24. 17:20
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

A férjednek őszintén mondd el hogy mi van. Az is lehet hogy csak annyira félsz hogy újra munka nélkül leszel, hogy folyton olyan szituba hozod magad akaratlanul is, és csak ez jár a fejedben.

A főnököddel is lehetne beszélni ha olyan.

Esetleg nincs olyan kollégád aki mindezt látja és melléd tudna állni?

Ha nem hibáztál akkor minden rendben van.

2015. márc. 24. 17:35
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem eszik annyira forrón a kását!

Beszélj a főnökasszonnyal! Hívd félre, hogy szeretnél vele beszélni.

Kérdezd meg tőle, hogy elégedett-e a munkáddal? Van-e olyan, amin szerinte javítanod kell, mik az erősségeid, mik a gyengeségeid? Mondd meg neki, hogy te hosszú távon szeretnél a munkahelyen maradni, és ezért mindent elkövetsz, hogy elégedett legyen a munkáddal.

Kérdezd meg, hogy ha ő nincs ott, ki a követlen felettesed. Ha nem az a nő, aki piszkál, akkor tehet a nő egy szívességet.

A beszélgetés végén (főleg ha összességében jókat mond rólad), mondd azt, hogy azért merültek fel benned kétségek, mert határozottan érzed, hogy XY nem akar veled dolgozni, és folyamatosan negatív visszajelzéseket, amivel összezavar. Hivatkozhatsz arra, hogy ellenkezőjét mondja, mint amit tudtoddal elvárnak (és sza.rj rá, hogy ez igaz-e), és te meg akarsz felelni, de így igen nehéz. (Ezzel máris ráhárítottad, hogy ha valami nem jó, akkor miatta.)

Másrészt meg vond félre a kedves kolléganőt, és kérdezd meg tőle, hogy ugyan, mi a franc baja van veled, mert tudtoddal nem ártottál neki, de ha ennyire utál, szívesen adsz rá okot is.

Aztán ha ezek után is kirúgnak, rázd meg magad, mert tényleg mindent megtettél, és már most kezdj el körbenézni, hátha van másik meló a környéken.

2015. márc. 24. 17:49
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

A részleteket elnézve le merem fogadni, hogy vendéglátásban, vagy hasonszőrű helyen dolgozol... én 2 hónapot bírtam kávéházban, bár magamtól léptem ki az embertelen körülmények miatt. Tudok segíteni, a kollégám mikre panaszkodott a váltótársával kapcsolatban: nem tartott rendet (tény, hogy iszonyatos dzsuvát találtunk néha reggel, úgy kellett nagytakarítani nyitás előtt). Nem vitte ki a szemetet, nem pakolt el vagy kapcsolt ki ezt-azt maga után. A papírmunkát nem végezte rendesen. Voltak még egyéb játékai, de ezek voltak azok, amik miatt hiába szólt rá kétmilliószor nem használt, így akarva akaratlanul fúrni kezdte.

Meglehet, neked is van valami idegesítő allűröd amiről talán nem is tudsz, de a kollégád nap mint nap szembesül vele.

Persze, az is lehet hogy csak féltékeny valamiért, vagy nem tetszik a képed neki, így látatlanban nehéz megítélni :D De tény, hogy van egy ilyen másik oldala is az éremnek.

2015. márc. 24. 18:06
 7/11 A kérdező kommentje:

Igen, kávézóban dolgozom.

Ő reggeles, én délutános, este pedig egy másik kolléganő van bent, így semmi olyan nincs, amit én hagynék magam után, és őt zavarhatná.

De köszönöm a segítséget mindenkinek

2015. márc. 24. 18:13
 8/11 anonim ***** válasza:
Ne josóljál előre vaárd ki a végét,ez még mem biztos.
2015. márc. 24. 18:48
 9/11 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a kollégád egy ismerősét akarja a Te helyedre berakatni. Mondd el a párodnak őszintén, hogy mi a helyzet, ha belegondol nem lesz meglepődve, tudhatja mi folyik a munkahelyeken általában, bár ha jól sejtem tartasz a reakciójától, de akkor sem tudsz mást csinálni, mint előre szólni. Viszont ki kell hogy fizessék azt az időt, amit ledolgoztál.
2015. márc. 24. 20:26
 10/11 anonim ***** válasza:
10-ig ki kellett volna fizetnie azokat a napokat, amiket múlt hónapban ledolgoztál, ez nem szokás, hanem törvény kérdése.
2015. márc. 24. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!