Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mi a véleményetek, ha az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek, ha az ember házas, ez még belefér, vagy már egy kicsit túlzás?

Figyelt kérdés
Van egy fiúka,akivel néhàny hete "ismerkedtem"meg neten,azóta is minden este óràkat chatelünk.Esténként mindig egyedül vagyok,a férjem àllandó délutànos,én meg délelőtt dolgozok,így legalább nem unatkozok annyira.Pár napja küldtünk egymásnak képet magunkról, és azóta kitalálta,hogy szeretne intim képeket is cserélni.A férjemmel csinàltunk màr ilyen képeket,mind arcnélküli,a pasi Írorszàgban él màr egy ideje,nem is szàndékozik visszajönni Magyarorszàgra,ezért találkozni nem fogunk soha.
2015. márc. 19. 10:15
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Elég szánalmas vagy,de a te dolgod,ha csak ennyire becsülöd a férjed...
2015. márc. 19. 10:46
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Értelmesebb dolgokkal foglald el magad ennél. Az még belefér, hogy beszélgettek, de ez a képcsere dolog szerintem gáz.
2015. márc. 19. 10:47
 13/22 anonim ***** válasza:
91%

Neked tulajdonképpen minek van férjed? Minek köteleződtél el ilyen meggondolatlanul?

És mit szólnál, ha a férjed és meztelen kis csajokkal chatelne még képeket cserélne?

Hány évesek vagy?

2015. márc. 19. 10:49
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
13-as vagyok, jaj jól elírtam a kommentemet, kicsit gyorsan kellett írnom, de a lényeget így is értheted :D :)
2015. márc. 19. 10:50
 15/22 anonim ***** válasza:
0%
Ha nem fogtok találkozni soha,akkor belefér.Nekem is van férjem,de én is szoktam ilyet csinálni,a chatszex lehet izgalmas is,ha megtalàlod hozzà a megfelelő embert.
2015. márc. 19. 10:56
 16/22 anonim ***** válasza:
39%

Megválaszolom: nem fér bele.

Az én férjem ugyanezt csinálta 16 éves kis csitrikkel, többek közt a legjobb barátja húgával is... teljesen véletlenül bukott le, sosem szoktam a facebookjában kutakodni, de akkor éppen kerestem egy saját linkem az előzmények között, és feltűnt, mennyi számomra ismeretlen csajjal vált üzenetet. Nyilván így már belenéztem, mi is folyik ott.

Ha akkor nem lettem volna teljesen ráutalva, azonnal elváltam volna. Szerencséjére sikerült kibekkelnie, míg végül, egy rövidke visszavágó keretében megbocsájtottam neki. Még akkor is úgy tűnt, szétmegyünk, de végül sikerült rendeznünk sorainkat. Hosszú út volt.

Ez a másik fél számára megalázó, és teljességgel elfogadhatatlan. Gyakorlatilag ez is megcsalás.

Ha ennyire unalmas a férjed, miért nem hagyod el? Akkor azt csinálsz a fiúkáddal, amit akarsz, büdös l.tyó.

2015. márc. 19. 10:57
 17/22 anonim ***** válasza:
Ha meg csak egy 14 eves kis naiv hulye lennel, akkor talan , ismetlem talan elnezheto lehetne ez. De te mar egy ferjes no vagy, tobb eszed is lehetne. Kuldd csak el, de remelem a napisz.ron talalja meg a parod a kepeidet.
2015. márc. 19. 11:04
 18/22 anonim ***** válasza:

Nem, nem fér bele, már az sem, hogy chaten ismekedsz egy "fiúkával", láthatóan nem pusztán baráti alapon.

Ezen kívül arra figyelmeztetlek, hogy amennyiben az intim képeid közül olyat is küldesz, amin arc nélkül, de a férjeddel együtt vagytok rajta, az már bűncselekmény is.

2015. márc. 19. 12:25
 19/22 anonim ***** válasza:
Nekem még az sem fér bele, hogy egy idegen emberrel hosszasan levelezgessek, ismerkedjek. Nemhogy intim képek cseréje....
2015. márc. 19. 13:54
 20/22 anonim ***** válasza:

Az intim kép már nálam megcsalás kategóriába tartozik......

Az, hogy beszélgetsz valakivel, mikor egyedül vagy...oké. Az, hogy fotót cseréltetek...oké...messze éltek egymástól, ha nincs szexuális jellegű téma a beszélgetéseitekben...akkor szerintem ezzel tényleg semmi probléma nincs. Na de hogy a pi.nádat mutogasd egy idegen pasinak.......................baromira nem az! S gyanítom, hogy a férjed szerint sem lenne az.

2015. márc. 19. 15:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!