Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal feleségek! Mivel töltitek ki a napjaitokat?
Én dolgozom, emellett tanulok, otthon nyelveket tanulok, ellátok egy háztartást, olvasok, rajzolok, néha fordítok, hobbi szinten írok is. Néha elmegyünk a párommal sétálni, vagy barátokkal beülünk valahova. Nyártól rendszeresen sportolni is szeretnék. Mégis úgy érzem, sok a 24 óra egy napba, így is rengeteg felesleges időm van,haszontalannak érzem magam.
Ti mivel töltitek ki a napjaitokat?
Miért csak nyártól sportolsz?
Ha ennyi energiád van,kezdj bele egy új sportba!
Én általában 9 órát töltök a munkahelyemen. Elég stresszes, pörgős melóm van, mire hazaérek úgy érzem csúnyán fogalmazva, mintha leszívták volna az agyamat.Sportolni járok, találkozom néha a barátaimmal, de nem mondanám, hogy túl sok energiám marad a munka utáni tevékenységekre. A párommal közösen látjuk el a háztartást, főzünk és együtt vacsorázunk. Hétköznap elég ritkán mászkálunk már el, örülök, ha egy pörgős na után leülünk és otthon csinálunk valamit. Hobbira, kiadósabb programokra max. hétvégén van idő.
N/31
Nem tudom, hogy csinálod.
Én minimum napi 8 órát melózok, de néha jut még otthonra is, mert az állásom mellett kisebb vállalkozásom is van. Napi egy óra elmegy BKV-ra, heti egy napot pedig suliban vagyok, mert még tanulok is. Egyszer elmegyek jógázni, ez kb. 2-3 óra, aznap este 10-re érek haza...
Egyszer pedig eljárok úszni, ez ugye alkalmanként utazással minimum 3 óra, tehát munka után megint csak késő estig elviszi a napot. A a maradék napokon próbálom a háztartást egyenesben tartani - már persze párom segítségével, főzni, mosni, takarítani stb.
Már filmet nézni is inkább hétvégén van időnk, és így is éjfél felé fekszünk minden nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!