Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezelitek, ha a férjetek/feleségetek csúnyán beszél veletek?
A férjem k.... anyázott, elküldött az anyám p...ba egy vitában, amit - megjegyzem - ő provokált.
Nem először történik, és nem tudom, hogy érhetném el, hogy többé ne forduljon elő.
Lehetnek a viták hevesek és szenvedélyesek, de úgy vélem, van egy határ (verbálisan is), amit nem volna szabad átlépni.
Nálunk is volt ilyen,csak esküvő,sőt a gyerek születése után fordult elő.Kikértem magamnak,nem hagyta abba,rácsaptam az ajtót,elmentem sétálni.Átbeszéltük,mondtam,ez a mi családunkban nem volt szokás.Sajnos az övékében igen.Megígérte nem lesz ilyen.a a haverokkal elmegy inni havonta egyszer,akkor ugyanez van.Átvonulok a másik szobába,látja nem vagyok vevő rá,s békén hagy.
Sajnos nem fogsz tudni rajta változtatni :(
20-asnak: cicuka, feltettem egy kérdést, nem picsogok. Ennyi erővel felesleges a GYIK, mert itt mindenki "picsog". A kérdésem nem az önelégült fajtádnak szólt, hanem pl. a 21-es válaszoló típusnak, akinek köszönet a válaszért.
Nem vagyok válás párti, és azt gondolom, megoldás kell, lesz is, és hangyányit megbántam, hogy szomorúságomban kiírtam a kérdést, de elég tanulságos volt.
Azért RÓLAD is elég sokat (negatív értelmeben) elmond az, ha a válaszolókat lecicuskázod!!!!
Ha már kérdezel, akkor tiszteld meg annyival a válaszolókat, hogy nem ilyen lenézöen írogatsz vissza.
Mellesleg a 20-asnak (IS) igaza van, ha ilyen párt választottál és eddig elfogadtad ezt a stílust, akkor most miért vagy meglepödve?
Miért, a "picsogás" nem tiszteletlen? Attól, mert véleményt nyilvánít valaki, nem muszáj minősíteni a kérdezőt. Vagy szerinted a "picsogás" szó mit sugall?
Avagy a kérdezőt szabad sértegetni?
Ez az egyik. A másik, hogy nem azt kértem, minősítsétek a férjemet, vagy a választásomat a tökéletes életetekből. Szerintem a kérdés érthető, és tiszteletlenség az ilyen - például tiédhez is hasonló - válasz.
De elég gyakori itt, hogy nem a kérdező kérdésére koncentrálnak, hanem az ítélkezés trónusáról nyilatkoznak meg.
És valóban: rosszul tűröm az ilyesmit, és ennek "hangot" is adok.
Akkor most én is tiszteletlen leszek:
olyan emberrel vagyok, aki nem beszél úgy velem, mint egy kapcaronggyal. Ennél jobb kezelés nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!