Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt ti elhiszitek?
Kedves gyermekkori barátnőmnél voltam amikor mutogatta hogy egy társkeresőn ismerkedik.
Amikor mutogatta hogy ki az a férfi aki tetszik neki, a lap oldalán egy profil volt (persze még több profil is volt) azon a bizonyos profilon a férjem képe volt, más életkorral, adatokkal.
Én hazamentem és számon kértem, erre felháborodott hogy ez egy hamis profil.Bejelentette az oldalra.Mondta hogy akármeddig elmegy hogy bebizonyítsa..
Nem tudom.
Én nem szóltam volna még neki!
Megkellett volna beszélni vele egy áll randit és kiderült volna ha ő megy el.
Mi tinikorunkban barátnőmmel csináltunk kamu profilt, egy random közösségi oldalon talált fényképek segítségével, csak, hogy megszívassunk valakit.
Ha úgy látod, hogy a párod nem az a hűtlen fajta, akkor szerintem ne állj egyből ellenségesen hozzá. Vizsgáld ki az ügyet.
"Amikor mutogatta hogy ki az a férfi aki tetszik neki, a lap oldalán egy profil volt (persze még több profil is volt) azon a bizonyos profilon a férjem képe volt, más életkorral, adatokkal. "
Tehát a barátnőd nem ismeri a férjed vagy mi?
Ja, a gyerekkori barátnőd nem ismeri a férjed?
Legalább egyforma az ízlésetek.
Én biztos kiröhögném, és kedvesen felvilágosítanám, hogy át lett verve, mert kamu a profil. Én TUDOM,hogy a férjem nem tenne ilyet, úgyhogy amikor hazamennék, nem számon kérném a férjem, hanem szólnék, hogy tud-e róla, hogy visszaéltek a képével?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!