Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem becsülik a férfiak a rendes nőket?
Úgy érzem,tönkrement a házasságom.A férjem állítása szerint is jó feleség voltam,dolgozom,ellátom a háztartást,ő ritkán segített,a gyereket is én nevelem,neki nem sok türelme van,illetve ideje sem.mehetett bármikor a barátaival,tanulhatott,akkor pihent,amikor akart.Szex is volt rendszeresen.Mégsem voltam elég jó,és ő sem tudja megmondani,hogy miért.Nekem hiányzott,hogy néha legyen kettesben program,ő nem akarta.Ha játszottunk is hárman,kb. fél óra után megunta vagy ordítozott a gyerekkel.Nem válaszol,hogy próbáljuk-e megjavítani,vagy váljunk.De ő már régóta nem tesz ezért a kapcsolatért.
A kérdésem arra irányulna,hogy a környezetemben is azt látom,azokat a nőket becsüli a férjük,párjuk,akik leosztják a férfinak az észt.Ahol az van,amit a nő akar.Valóban ez kell a férfiaknak?
41-es!
Most majdnem megríkattál.Mert igen,ezt érzem,hogy a kisfiunk miatt lépni kell,nemrég volt egy olyan vitánk,amikor mindennek elhordott részegen a férjem,és a gyereket is húzta,biztatta,hogy mondja,és ahogy egy 4,5 éves mondja,hogy tapló vagy anya,k.. vagy anya,senkinek nem kívánom azt a lelki fájdalmat.Akkor el is költöztem a gyerekkel 2 hétre.De engedtem a könyörgésének.Aztán semmi nem változott.Vagyis kevésbé kommunikálunk.
Ne haragudj kérdező, de a férjed téged is minősít. Egyrészt hogy ilyen párt választottál, másrészt, hogy nem hagyod ott.
Tudom én. Van 1-2 nőismerősöm hasonló helyzetben. Mind csak panaszkodik, de egyik sem mer lelépni. (anyagi biztonság fontosabb)
Ne haragudj utolsó,de sem a munkahelyemen,sem a baráti körömben nem hallottam még túl sok jó házasságról.Nem gondolom,hogy ennyi szerencsétlen nő van.Mi van a férfiakkal?Még mindig abban a világban élünk,ahol sok fiús anya úgy neveli a kisfiát,hogy neki mindent lehet.S fiús anyaként nekem is nagy a felelősségem.Ha a fiam ezt fogja látni,tapasztalni,amit most,vajon milyen férj lesz?!
Nem rögtön a váláson gondolkodtam,hanem,hogyan tudnám helyrehozni.Csak ugye ehhez 2 ember kell.Csinálhatok én egyedül akármit.Igen,lehet keresgélni sokáig,aztán így marad vénlány az ember.Nincs tökéletes férfi,ahogy nő sem.Kettőn áll a vásár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!