Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan férfi, akit szándékosan lebuktatott a szeretője a felesége előtt? Ki hogy reagált erre?
Igen,igazad van.
Nem tudom mit képzelt,2 gyerekkel majd a nyakába veszi a férjem, eltartja őket, mert a nő nem dolgozott....
Arra számított,hogy kidobom, ami meg is történt, de aztán adtunk egy esélyt magunknak, és újrakezdtük.22 éves házasságot nem ad fel az ember könnyen.
A nő 17 évvel volt fiatalabb, de egy semmi kis nő, még azt is kitalálta terhes lett a férjemtől(2-3 x voltak együtt...)Már közös jövőt tervezett,gyerekeket...
Mikor mondta neki a férjem, vetesse el, ha terhes is mert engem választ, hirtelen "elvetélt"...de előtte, még az abortusz árának a felére alkudozott...
A párja végül visszafogadta a gyerekek miatt,aztán pár éve szült neki egy 3. gyereket...azóta persze nem dolgozott, és nem is fog...
De legalább leszállt rólunk.
Azért osztottam meg ezt a történetet,életem egyik legnehezebb időszakát,hátha más is tanul belőle...
Én szerető voltam. Előre is szeretném leszögezni, hogy iszonyúan szégyellem magam, elég hosszú időbe telt túltenni magam a dolgokon.
16 éves voltam, és természetesen a meggyőződésem volt, hogy érettebb vagyok a koromnál. *facepalm*
Persze megvolt a sztori, hogy miért nem válik. Itt gyakorin az összes kifogását megtaláltam a megfelelő topikok alatt.
Lényeg a lényeg, hülyén hazudott, lebukott és én egy sértett tini3,14csa minden hisztériás tudását bevetve visítottam a feleség füle hallatára. *triple facepalm*
Párszor beszéltem a feleséggel, ő keresett. Hát, barátnők nem lettünk, viszont arra rádöbbentett, hogy dehogy vagyok felnőtt, csak egy kislány, aki felnőttest akart játszani.
Pár hónapja találkoztam a feleséggel terhesgondozáson. Nos, elmesélte, hogy megbocsátott, de rá pár hónapra jött egy újabb megvezethető lány, és a feleség kib. mint a macskát szükség esetén.
Én a szerető voltam és mire borítottam, már nagyon elegem volt az egészből, a titkolózásból, az őrlődésből, a hazugságokból a be nem váltott ígéretekből. Tönkretett volna ez a szerelem, ha nem teszem meg. Próbáltam "csak simán" szakítani, de nem ment, ő jött utánam, én meg nem voltam képes lerázni. Úgy gondoltam, így majd úgy megutál, hogy végre békén hagy.
Szerencsére így is lett. Csak azért nem bánom, mert tudom, hogy egyedül így tudtam volna megszabadulnom tőle akkor.
Azóta is együtt vannak, úgy tudom, sőt, született még egy gyerekük. Hogy hogy vannak, nem tudom, annyira nem is érdekel. Én most boldog vagyok. Talán ők is.
4
persze, oda eljut az ember, hogy más kell.. arról tehet a feleség is
arra gondoltam, hogy a szerető nem tehet róla..
rám nyomulhatna akármennyire akárki, ha szeretem a páromat, és/vagy nem akarok megcsaló lenni.
En meg meg ugyse a 46 evemmel...:)
Mar azt hittem csak en nem tudom..:)epp utana akartam nezni mit jelent:)
10,es12 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!