Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férjem egész nap a kanapén ül ha itthon van és azt mondja neki nincs értelme élnie, nem szeretget, mindig kesereg akkor meddig legyek türelmes?
Figyelt kérdés
Mondtam neki, hogy itt a két szép gyerek, de arra is azt mondta, hog. y én nem érthetem őt, hogy neki milyen rossz az én házamban élni, mert neki nincs semmilyen...
Hiába mondtam, hogy ami az enyém az az övé is.
Haragosan mondta, hogy én könnyen elvagyok és nem foglalkozom semmivel.
Munkája nincsen, mert semmi sem felel meg neki, évek óta alig dolgozik, állítása szerint itthon pedig nagyon unalmas.
2015. febr. 13. 21:58
11/11 anonim válasza:
Mivel Te egy gyenge nő vagy,fogadj fel valakit,aki jól tökön rúgja !Onnantól kesereghet azon is ,hogy a lomposa nem áll fel !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!