Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az elso vagy a masodik (esetleg tobbedik) ferjedet/felesegedet szeret (t) ed jobban?
Én nem vagyok házas, de három kapcsolatom volt eddig ami több évig tartott.
Az elsőnél iszonyú nagy volt a szerelem. Nagyon. Szerettem, mint a páromat, mint a barátomat, és mindenhogy. Természetesen hatalmas csakódás lett a vége. Nem történt semmi, csak egyszerűen ő túl sok volt hozzám. Bedarált a személyisége. Besokalltam. Pedig ő nem akart szakítani, de én tönkre mentem volna abba a kapcsolatba. De nagyon jób na maradtunk, és a mostani párjával is barátnők lettünk. Ő mondta nekem egyszer, hogy ő azt érzi, az első páromnak én voltam a nagy szerelme. De szerintem ők jobban összeillenek, szóval, ha ez elméleti síkon igaz is, akkor sem számít.
A második párom ezután mondhatni megkönnyebbülés volt, maga a béke és nyugalom. Az elejétől tudtam, hogy nem olyan nagy szerelem ez, de áltattam magam. Hogy ez másabb, nem olyan lángoló, de mély és biztos. Valójában, csak "kipihentem" az előző kapcsolatomból származó sebeimet. Ezt szörnyű leírni, de így volt.
Aztán jött a harmadik, mostani párom. És ez már ugyanaz, mint elsőre volt. az a tomboló, lángoló szerelem, csak még több szexuális vággyal, és sokkal összeillőbb személyiséggel. Szóval én minden porcikámban azt érzem, most megtaláltam az igazit. Persze az élet vicces egy dög, szóval csak reménykedhetek ebben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!